سرخط خبرها
  • واقعیت پیشنهاد برزیلی برای مهدی طارمی
  • غریب‌آبادی: ایران با طرح تردد از مسیر جنوبی تنگه هرمز موافقت نکرد
  • تردد شبانه‌روزی زائران از مرز خسروی
  • آموزش‌وپرورش: مدارس از مهر حضوری هستند
  • ابلاغ شیوه‌نامه مدیریت مصرف آب و انرژی به دستگاه‌های اجرایی
  • اصرار زن برای ازدواج به جنایت ختم شد
  • قلعه‌نویی در دوراهی: ماندن در تیم ملی یا پیگیری ۷۰ میلیارد مطالبات
  • میزان سوختگیری با کارت آزاد جایگا‌ه ها در سه استان خوزستان، ایلام، کرمانشاه افزایش یافت
  • تسویه مطالبات فروشگاه‌های کالابرگ تا ۲۵ تیرماه
  • هشدار درمورد ناایمنی هتل استقلال تهران
  • تامین آب پایانه‌های مرزی برای اربعین بدون مشکل انجام می‌شود
  • اصغر خلیلی مدیریت مجموعه تئاتر شهر را بر عهده گرفت
  • مشاهده پلنگ ایرانی کمیاب در منطقه شکار ممنوع لارستان
  • اعزام کاروان ورزش عشایری ایران به مسابقات جهانی
  • ارتش: پاسخ ارتش به تجاوزات احتمالی دشمنان، شدید و کوبنده‌تر خواهد بود
  • راهپیمایی جاماندگان اربعین با شعار باید برخاست برگزار می‌شود
  • وزیر جهادکشاورزی: خرید تضمینی گندم به ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تُن رسید
  • تشریح خدمات ویژه آموزش‌وپرورش به دانش‌آموزان شاهد و ایثارگر
  • تجلیل از ۴۰ مرشد و ۴۰ مدیر زورخانه در تهران
  • تهدید خاله‌نرگس به اسیدپاشی و شهادت شبیه ماکان

سعید عزت‌اللهی:

شکست با روسیه درس بزرگی برای تیم ملی بود

سعید عزت‌اللهی، هافبک دفاعی تیم ملی فوتبال ایران، شکست مقابل روسیه را «عین پیروزی» دانست و تأکید کرد که این بازی تدارکاتی فرصتی برای شناخت نقاط ضعف و تبدیل آن‌ها به توانمندی‌های جدید بود.

بازگشت افتخارآفرینان تیم ملی فوتبال به ایران/سعید عزت اللهی
به گزارش خبرگزاری موج

،  سعید عزت‌اللهی، بازیکن تیم ملی فوتبال ایران و باشگاه شباب‌الاهلی امارات، در گفت‌وگویی ورزشی درباره دیدار اخیر با تیم ملی روسیه اظهار کرد: شکست در چنین بازی‌هایی به‌منزله پیروزی است، زیرا اگر از اشتباهات درس بگیریم و نقاط ضعف را به قوت تبدیل کنیم، تیم ملی قدرتمندتر خواهد شد.

وی با بیان اینکه روسیه تیمی پرقدرت و منسجم است گفت: «روسیه با هیچ تیمی دست بسته بازی نمی‌کند. من سال‌ها در روستوف بازی کرده‌ام و از قدرت فوتبال روس‌ها آگاه هستم.»

عزت‌اللهی افزود: هیچ‌کس از شکست خوشحال نیست اما بازی در ولگوگراد چالش‌های زیادی داشت که باعث شد تیم ملی با موقعیت‌های تازه تاکتیکی روبه‌رو شود.

او درباره نگاه کادر فنی گفت: آقای قلعه‌نویی و همکارانش از عملکرد تیم رضایت نسبی دارند و معتقدند که با این روند، تیم پیش از جام جهانی آبدیده خواهد شد. هر چه بیشتر برابر تیم‌های قدرتمند بازی کنیم، اعتماد‌به‌نفس و جسارت بیشتری پیدا خواهیم کرد.

وی پیکار با تانزانیا را بخشی از همین مسیر دانست و تأکید کرد: تانزانیا تیم زهرداری است که در فوتبال آفریقا نامی شناخته‌شده دارد و در دیدار سه‌شنبه در دبی بازی جذابی رقم خواهد خورد.

در ادامه، عزت‌اللهی درباره حضورش در فوتبال امارات گفت: در شباب‌الاهلی شرایط خوبی دارم. در دیدار با الاتحاد گل زدم و سه امتیاز ارزشمند گرفتیم. در لیگ نخبگان نیز برای تثبیت صدر جدول آماده‌ایم.

وی ضمن اشاره به رابطه حرفه‌ای با هم‌تیمی‌های اماراتی و احترام به کارلوس کی‌روش، گفت برای همه همکاران و مربیان گذشته خود آرزوی موفقیت دارد.

هافبک دفاعی تیم ملی در پایان نسبت به آینده ایران در جام جهانی ابراز خوش‌بینی کرد و گفت: «ترکیب تیم ملی ایران از بازیکنان جوان و باتجربه شکل گرفته و با استفاده از پلن‌های تاکتیکی می‌توانیم نتایج قابل‌توجهی کسب کنیم. فوتبال ایران امروز در سطح بین‌المللی شناخته شده است و می‌تواند در تورنمنت جهانی بدرخشد.»

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه