سرخط خبرها
  • دولت ۷۰ درصد هزینه بیمه قالیبافان را می‌پردازد
  • ایران ۳ استرالیا ۱/ بلند قامتان ایران با اقتدار فینالیست شدند+فیلم
  • فرمانده کل سپاه: واقعیت‌های نظامی ایران در میدان رونمایی می‌شود
  • نسل جدید کارت‌های هوشمند ملی در بهار ۱۴۰۶ وارد چرخه بهره‌برداری می‌شود
  • نسل جدید کارت‌های هوشمند ملی در بهار ۱۴۰۶ وارد چرخه بهره‌برداری می‌شود
  • آزمون انتخاب سردفتران اسناد رسمی برگزار شد
  • سهراب حردانی را بخشید/ کاپیتان با استقلال به بصره می‌رود
  • مهلت‌های مالیاتی تمدید شد
  • چهار کشته و ۲ مصدوم، پیامد آتش‌سوزی ناشی از نگهداری بنزین در یزد
  • هشدار نسبت به تردد و اتراق در مسیر رودخانه‌ها به دلیل احتمال سیل
  • درخشش موی‌تای‌کاران ایران در کوزوو با ۲ طلای تاریخی
  • ماهیگیران بازداشت‌شده ایرانی در امارات وارد کشور شدند
  • زاینده ‌رود خشک شد/ امید به بازگشایی دوباره در پاییز

مهدی قایدی:

صعود به جام جهانی باعث تغییر دیدگاه نسبت به تیم ملی ایران شده است

مهدی قایدی مهاجم تیم ملی فوتبال ایران با بیان اینکه پس از صعود به جام جهانی ۲۰۲۶ نگاه تیم‌ها به ایران تغییر کرده، گفت افتخار هر بازیکن پوشیدن پیراهن تیم ملی است و تلاش می‌کنم در اردوی بعدی حضور داشته باشم.

مهدی قایدی
به گزارش خبرگزاری موج

، مهدی قایدی مهاجم تیم ملی فوتبال ایران که به دلیل مصدومیت در اردوی اخیر حضور نداشت، امروز در حاشیه تمرین ملی‌پوشان در شهر دبی امارات حاضر شد و از روند بهبود مصدومیت خود سخن گفت.

قایدی در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت تقریبا دو هفته‌ای است که تمرینات را آغاز کرده‌ام و امیدوارم تا دو هفته آینده بتوانم تمرینات گروهی را از سر بگیرم و آماده مسابقات شوم.

وی افزود در صورت صلاحدید سرمربی تیم ملی در اردوی بعدی حضور خواهم یافت، چراکه پوشیدن پیراهن تیم ملی افتخار هر فوتبالیست است.

این بازیکن درباره شرایط تیم ملی گفت با وجود مصدومیت‌های اخیر، تیم در دیدار مقابل روسیه نمایش خوبی داشت و بازیکنان جوانی به ترکیب اضافه شدند که به آینده تیم ملی کمک می‌کنند.

قایدی در ادامه اظهار کرد تورنمنت بعدی در امارات فرصت مناسبی برای آماده‌سازی و هماهنگی بالاتر خواهد بود و تیم با آمادگی بیشتری وارد میدان می‌شود.

او افزود ما به جام جهانی ۲۰۲۶ صعود کردیم و حالا تیم‌ها از نگاه و جنبه‌ای دیگر ما را می‌بینند؛ این مسئله نشان‌دهنده رشد و جایگاه جدید فوتبال ایران در آسیا و جهان است.

قایدی همچنین دیدار با تیم‌هایی مانند مصر را برای افزایش تجربه بین‌المللی بازیکنان جوان و تقویت هماهنگی در ترکیب تیم ملی مفید دانست.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه