English

معینی رکورد جهان را شکست/ یک طلا و دو نقره برای وزنه‌برداران ایران در نروژ

در رقابت نفس‌گیر دسته ۹۴ کیلوگرم وزنه‌برداری قهرمانی جهان ۲۰۲۵ در نروژ، نمایندگان ایران با درخشش تاریخی یک مدال طلا و دو نقره گرفتند. علیرضا معینی رکورد جهان را شکست و علی عالی‌پور با شجاعت در کنار بزرگان ایستاد.

علیرضا معینی
به گزارش خبرگزاری موج

، در رقابت گروه A دسته ۹۴ کیلوگرم وزنه‌برداری قهرمانی جهان که در شهر اسلو برگزار شد، تیم ملی ایران با درخشش علیرضا معینی و علی عالی‌پور یک مدال طلا و دو نقره کسب کرد و در جمع قدرت‌های برتر جهان ایستاد.

قهرمان بلغاری، کارلوس ناسار، با مهار وزنه‌ی سنگین ۲۲۲ کیلوگرم در دوضرب، رکورد جهان را شکست و با مجموع ۳۹۵ کیلوگرم، دو مدال طلای دوضرب و مجموع را از آن خود کرد.

 

درخشش علیرضا معینی؛ رکوردشکنی برای تاریخ

معینی در یک‌ضرب با نمایش خیره‌کننده‌ای رکورد جهان را شکست. او در سه حرکت موفق شد به ترتیب وزنه‌های ۱۷۴، ۱۷۹ و ۱۸۲ کیلوگرم را بالای سر ببرد. مهار وزنه ۱۸۲ کیلوگرم که یک کیلوگرم بیشتر از رکورد قبلی جهان بود، مدال طلای یک‌ضرب را برای او به ارمغان آورد و هیجان سالن را به اوج رساند.

در دوضرب نیز معینی با وزنه‌های ۱۹۸، ۲۰۴ و ۲۰۹ کیلوگرم عملکردی درخشان داشت. در حرکت پایانی، پس از مهار موفق ۲۰۹ کیلوگرم، در آغوش بهداد سلیمی قرار گرفت تا صحنه‌ای احساسی رقم بخورد. مجموع ۳۹۱ کیلوگرم او را به عنوان نایب‌قهرمان مجموع جهان تثبیت کرد.

 

علی عالی‌پور؛ نقره فنی و قدرتی در برابر اعجوبه بلغاری

عالی‌پور کار خود را در یک‌ضرب با وزنه ۱۷۱ کیلوگرم آغاز کرد، در دومین حرکت ۱۷۲ را مهار کرد و در سومین تلاش با موفقیت ۱۷۶ کیلوگرم را بالای سر برد تا مدال نقره یک‌ضرب را از آن خود کند.

در دوضرب، عالی‌پور با ۲۱۱ کیلوگرم موفق بود، اما در حرکات بعدی با وزنه‌های ۲۱۷ و ۲۱۹ کیلوگرم ناموفق بود و در مجموع با رکورد ۳۸۷ کیلوگرم چهارم جهان شد. با این حال، او با جسارت و انرژی ملی حس غرور را به کاروان ایران بخشید.

 

کیانوش رستمی؛ بازگشت بی‌ثمر زیر پرچم کوزوو

کیانوش رستمی، دارنده طلای المپیک ۲۰۱۶، در این رقابت‌ها برای کشور کوزوو وزنه زد و نتوانست به مدال برسد. او در یک‌ضرب با وزنه‌ی ۱۷۲ کیلوگرم پنجم شد و در مجموع با رکورد ۳۷۷ کیلوگرم نیز در جایگاه پنجم قرار گرفت.

 

کارلوس ناسار؛ اعجوبه شکست‌ناپذیر در دوضرب

ناسار بلغاری در یک‌ضرب با مهار ۱۷۳ کیلوگرم شروع کرد و در حرکات بعدی ۱۸۲ کیلوگرم را از دست داد تا به مدال نقره و چهارمی بسنده کند. اما در دوضرب با قدرت خارق‌العاده، وزنه‌های ۲۱۰، ۲۱۹ و ۲۲۲ کیلوگرم را مهار کرد و رکورد جهان را یک کیلوگرم ارتقا داد. مجموع ۳۹۵ کیلوگرم او را در صدر جهان قرار داد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه