سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

رئیس سازمان لیگ:

مشکلات چمن ورزشگاه تختی مانع قطعی از برگزاری مسابقات نیست

رئیس سازمان لیگ فوتبال ایران اعلام کرد انتخاب ورزشگاه دربی بر عهده تیم میزبان است و سازمان نمی‌تواند محل برگزاری مسابقه را به تیم‌ها تحمیل کند.

حیدر بهاروند
به گزارش خبرگزاری موج

، حیدر بهاروند ، رئیس سازمان لیگ فوتبال ایران، در حاشیه همایش مشترک مدیران و مربیان لیگ برتر اعلام کرد که انتخاب ورزشگاه میزبان دربی استقلال و پرسپولیس بر عهده تیم میزبان است و این سازمان قصد ندارد محل برگزاری مسابقات را به تیم‌ها تحمیل کند.

او با اشاره به وضعیت ورزشگاه‌های کشور گفت: در مقایسه با گذشته اقدامات زیادی برای بهبود شرایط انجام شده اما همچنان ایراداتی وجود دارد که باید رفع شود. باشگاه‌ها نیز خواهان بهترین امکانات برای مسابقات خود هستند، اما مالکیت زمین و تصمیم‌گیری برای محل برگزاری بر اساس درخواست تیم میزبان و نظر شورای تأمین صورت می‌گیرد.

بهاروند درباره ورزشگاه تختی اظهار داشت: این مجموعه به دلیل مشکلات چمن با انتقاداتی مواجه شده اما قابلیت برگزاری مسابقات را دارد. هزینه‌های قابل توجهی برای اصلاح آن انجام شده و تیم‌ها به دلیل هزینه پایین ترجیح می‌دهند از آن استفاده کنند، هرچند استقلالی‌ها به برگزاری بازی مقابل چادرملو در این ورزشگاه اعتراض داشتند.

وی افزود همکاران سازمان لیگ وضعیت چمن و امکانات رختکن‌ها را بررسی کرده‌اند و با وجود ایرادات، ورزشگاه تختی به استاندارد نزدیک شده است.

او شرایط آماده‌سازی زمین‌ها را نیازمند هماهنگی همه طرف‌ها دانست و ابراز امیدواری کرد این مجموعه تا پایان فصل به گزینه‌ای ایده‌آل برای میزبانی مسابقات در تهران تبدیل شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه