English

اسکوچیچ:

از نتیجه راضی نیستم اما عدالت در تساوی بود

دراگان اسکوچیچ سرمربی تراکتور تبریز پس از تساوی بدون گل مقابل فولاد خوزستان اعلام کرد که با وجود نارضایتی از نتیجه، این مساوی را عادلانه می‌داند.

دراگان اسکوچیچ + سرمربی باشگاه فوتبال تراکتور
به گزارش خبرگزاری موج

، دراگان اسکوچیچ سرمربی تیم فوتبال تراکتور تبریز پس از تساوی بدون گل برابر فولاد خوزستان در ورزشگاه اهواز، گفت که از نتیجه به دست آمده رضایت ندارد اما این مساوی از نظر او منصفانه بوده است. وی توضیح داد که هر دو تیم فرصت‌های کافی برای کسب برد داشتند و فولاد با بهره‌گیری از اوت‌های بلند و ضربات ایستگاهی دروازه تراکتور را تهدید کرده است.

اسکوچیچ با اشاره به فشار فیزیکی ناشی از فشردگی مسابقات و گرمای خوزستان افزود که بازیکنانش خسته بودند اما با وجود این شرایط تا آخرین ثانیه برای کسب پیروزی جنگیدند. او در پاسخ به پرسش‌های خبرنگاران درباره وقت‌کشی تراکتور، این اتهام را رد کرد و تأکید نمود که تیمش هیچ‌گاه برای حفظ نتیجه وقت تلف نمی‌کند.

وی ضمن احترام به یحیی گل‌محمدی و عملکرد فولاد، انتقاد کرد که سبک وقت‌کشی در فوتبال ایران امری رایج و غیرقابل‌قبول است. سرمربی تراکتور خاطرنشان کرد که فولاد تیم خوبی است و شانس گلزنی داشت، اما تلاش شاگردانش برای برد تا پایان بازی ادامه داشت و هیچ‌گاه از نتیجه مساوی خشنود نبوده و نخواهد بود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه