English

سرمربی تیم ملی والیبال بانوان:

اعتمادبه‌نفس بازیکنان رمز پیروزی مقابل ازبکستان بود

لی دو هی سرمربی تیم ملی والیبال بانوان ایران پس از پیروزی مقابل ازبکستان در مسابقات کاوا، اعتمادبه‌نفس و سرویس‌های بهتر را عامل اصلی موفقیت شاگردانش دانست.

سرمربی تیم ملی والیبال بانوان ایران
به گزارش خبرگزاری موج

، لی دو هی، سرمربی تیم ملی والیبال بانوان ایران، پس از پیروزی ارزشمند مقابل ازبکستان در چارچوب رقابت‌های قهرمانی آسیای مرکزی (کاوا)، با ابراز رضایت از عملکرد شاگردانش گفت: امروز بازیکنان با اعتمادبه‌نفس بیشتری در زمین حاضر شدند و سرویس‌های دقیق‌تر و مؤثرتر باعث شد که نمایش قابل قبولی ارائه دهند.

او با اشاره به اینکه آخرین بازی تیم در فینال مسابقات مقابل همین تیم ازبکستان خواهد بود، افزود: یک روز فرصت داریم تا استراحت کنیم و با تمرکز کامل تلاش کنیم این روند پیروزی را تا آخرین لحظه حفظ کنیم.

لی دو هی همچنین از تمرین ترکیب جدید پیش از این دیدار خبر داد، اما تاکید کرد که این ترکیب آن‌طور که باید در زمین دیده نشد. با این حال از همه بازیکنان خواسته تا با تمام توان برای پیاده‌سازی تاکتیک‌های تازه تلاش کنند.

سرمربی تیم ملی والیبال بانوان تصریح کرد که در بازی‌های آینده گفت‌وگوی بیشتری با بازیکنان درخصوص اجرای ترکیب‌های جدید خواهد داشت و هدف، استفاده حداکثری از توان سرعتی‌زن‌ها برای تغییر جریان بازی است.

بر اساس برنامه مسابقات، تیم ملی بانوان ایران روز یکشنبه ۱۳ مهر ۱۴۰۴ در دیدار فینال قهرمانی آسیای مرکزی، بار دیگر با ازبکستان دیدار خواهد کرد تا تکلیف جام قهرمانی مشخص شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه