سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

هم‌افزایی ورزشی عربی–اسلامی علیه حضور اسرائیل در محافل جهانی فوتبال

رئیس فدراسیون فوتبال اردن از آغاز روند رسمی و هماهنگ برای تعلیق عضویت فدراسیون فوتبال اسرائیل در فیفا و یوفا خبر داد.

فدراسیون فوتبال اردن
به گزارش خبرگزاری موج

  به نقل از روزنامه «الغد» اردن، امیر علی بن‌حسین، رئیس فدراسیون فوتبال اردن، اعلام کرد که تلاش‌های هماهنگ میان این کشور و فدراسیون فوتبال فلسطین برای تعلیق عضویت فدراسیون فوتبال اسرائیل در فیفا و یوفا آغاز شده است.

وی توضیح داد که بر اساس توافق انجام‌شده، نامه‌های رسمی به دو نهاد بین‌المللی فوتبال ارسال خواهد شد و جلساتی برای بررسی این موضوع با حضور نمایندگان طرفین برگزار می‌شود.

این اقدام در پی تداوم جنگ ویرانگر اسرائیل علیه نوار غزه و واکنش منفی گسترده افکار عمومی به حضور تل‌آویو در عرصه‌های ورزشی بین‌المللی صورت می‌گیرد و نشان‌دهنده تقویت همکاری میان کشورهای عربی و اسلامی در میدان ورزش جهانی است.

هم‌زمان، برگزارکنندگان مسابقه دوچرخه‌سواری «امیلیا» در ایتالیا، حضور تیم «اسرائیل پریمییر تک» را به دلیل نگرانی از اعتراضات ضد صهیونیستی که ممکن بود رقابت‌ها را مختل کند، لغو کردند. روبرتا لی کالچی، مسئول ورزش شورای شهر بولونیا، این تصمیم را «موضعی اخلاقی» خواند و با اشاره به وضعیت غزه گفت که اجازه دادن به تیم اسرائیلی اقدامی ریاکارانه خواهد بود.

بر اساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «معا»، در روزهای اخیر درخواست‌ها برای تعلیق اسرائیل از شرکت در رویدادهای بین‌المللی ورزشی افزایش یافته است.

رژیم صهیونیستی با نقض مکرر قطعنامه‌های شورای امنیت و دستورات دیوان بین‌المللی دادگستری، از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ جنگی تمام‌عیار علیه مردم غزه آغاز کرده است که تاکنون به کشته و زخمی شدن هزاران فلسطینی – عمدتاً زنان و کودکان – و بروز بحران انسانی بی‌سابقه منجر شده است. با وجود این، تل‌آویو اعتراف کرده که به اهداف اصلی خود در این جنگ دست نیافته است.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه