English

مورایس:

استقلال در حال قوی‌تر شدن است

نونو مورایس، مربی استقلال، پس از تساوی یک-یک برابر شمس‌آذر قزوین، عملکرد تیمش را رو به رشد دانست و گفت استقلال نسبت به بازی‌های قبلی در دفاع و حمله پیشرفت داشته است.

نونو مورایس
به گزارش خبرگزاری موج

، نونو مورایس، مربی تیم فوتبال استقلال تهران، در نشست خبری پس از دیدار تیمش با شمس‌آذر قزوین در هفته پنجم لیگ برتر، عملکرد بازیکنان و روند کلی تیم را مثبت ارزیابی کرد.

این مسابقه که شامگاه جمعه چهارم مهرماه برگزار شد، با نتیجه یک بر یک به پایان رسید. مورایس اظهار کرد تیمش در نیمه اول – به جز دقایق ابتدایی – بر بازی مسلط بود و بارها فرصت گلزنی ایجاد کرد. در نیمه دوم نیز علی‌رغم شروع ضعیف‌تر، موفق به مدیریت بازی و تلاش برای گلزنی شدند اما با بدشانسی گل خوردند.

وی روند تیم را رو به رشد دانست و گفت استقلال در بخش‌های دفاعی و تهاجمی نسبت به هفته‌های قبل قوی‌تر شده و هدف اصلی، بازگشت به صدر جدول است. مورایس همچنین اعلام کرد به همه بازیکنان ایمان دارد و شرایط مناسب برای موفقیت آنها فراهم شده است.

او درباره عملکرد بازیکنان خارجی گفت هنوز برخی به آمادگی کامل نرسیده‌اند اما رضایت کلی از تیم وجود دارد. در خصوص داوری، مورایس ترجیح داد وارد جزئیات نشود ولی افزود سیستم داور ویدئویی (VAR) می‌توانست به استقلال کمک کند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه