سرخط خبرها
  • جزییات پوشش ۹۰ درصدی هزینه‌های درمان ناباروری در مراکز دولتی توسط بیمه سلامت
  • تولید ۶۱۶ میلیون محتوا در سکو‌های ایرانی/ روبیکا ۷۸۰ میلیارد بازدید ثبت کرد
  • افزایش سرعت پرداخت خسارت با حذف فرآیند‌های حضوری در بیمه
  • رفع مشکل واردات مواد اولیه واحد‌های تولیدی در دستور کار قرار گرفت
  • بازداشت عوامل ضرب و شتم پیرمرد کرجی
  • ثابت قدم برکنار شد/ واحدی سرپرست شرکت توسعه و نگهداری از اماکن ورزشی شد
  • سرپرست وزارت نفت: فصل جدیدی در همکاری انرژی با روسیه گشوده می‌شود
  • تکذیب شایعه تخلیه و تعطیلی مدارس/ آموزش در سراسر کشور حضوری است
  • قالیباف: رسیدگی به معیشت مردم از موضوعات مهم و فوری کشور است
  • سرلشکر رضایی: امنیت در غرب آسیا باید درون‌زا باشد
  • تیم ملی کشتی فرنگی ایران برای دومین سال متوالی قهرمان جهان شد
  • رهبر انقلاب: کلید هرچه قوی‌تر شدن ایران، مرزشکنی علمی نخبگان است

حسین طیبی بهترین گلزن و بازیکن مرحله مقدماتی جام ملت‌های فوتسال آسیا شد

حسین طیبی کاپیتان تیم ملی فوتسال ایران با ۵ گل زده و سه انتخاب به عنوان بهترین بازیکن زمین، عنوان برترین بازیکن و گلزن گروه G مقدماتی جام ملت‌های آسیا را از آن خود کرد.

حسین طیبی
به گزارش خبرگزاری موج

، حسین طیبی ، ستاره و کاپیتان تیم ملی فوتسال ایران ، در پایان مرحله مقدماتی جام ملت‌های آسیا گروه G، عنوان بهترین گلزن و بهترین بازیکن را کسب کرد.

او در هر سه دیدار مقابل مالزی، بنگلادش و امارات موفق به گلزنی شد و پنج بار دروازه حریفان را گشود.

کمیته برگزاری مسابقات در هر یک از این سه بازی، طیبی را به عنوان بهترین بازیکن زمین معرفی کرد تا او رکوردی خاص در این مرحله ثبت کند.

کاپیتان باتجربه ایران، با رهبری منسجم تیم و عملکرد درخشان، سهم مهمی در سه پیروزی متوالی و صعود مقتدرانه به دور بعد داشت.

طیبی در نشست خبری پس از بازی پایانی با امارات گفت: «ما یک تیم واحد هستیم، باهم می‌بریم و باهم تجربه کسب می‌کنیم.

از مردم مالزی و جو فوق‌العاده‌ای که ایجاد کردند، قدردانی می‌کنم زیرا در این مدت احترام زیادی به تیم ما گذاشتند و حتی در شبکه‌های اجتماعی نیز ما را حمایت کردند.»

در پاسخ به سؤال درباره حضورش در مرحله نهایی جام ملت‌ها، او تاکید کرد: «من هر زمان به تیم ملی دعوت شوم، یک سرباز برای ایران هستم و به پوشیدن این پیراهن افتخار می‌کنم. انتخاب نهایی به عهده آقای شمسایی است و خوشبختانه در ایران استعدادهای زیادی داریم که شایسته این لباس هستند.»

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه