سرمربی ملوان بندرانزلی:
امیدوارم با حمایت همه جانبه طرفداران خود بتوانیم گل گهر را شکست دهیم
مازیار زارع، سرمربی تیم فوتبال ملوان بندرانزلی گفت: بازیکنان توانای من تاکنون بازی های خوبی را انجام داده اند که امیدوارم این روند ادامه یابد.

، مازیار زارع غروب پنجشنبه در نشست خبری پیش از بازی تیمهای ملوان و گل گهر سیرجان در بندرانزلی اظهار کرد: خوشبختانه بازیکنان با تمام وجود در تمرینات حضور می یابند و به همین دلیل توانستیم در سه دیدار اخیر، بازی های قابل قبولی را به نمایش بگذاریم.
وی افزود: البته به دلیل شناختی که از بازیکنان دارم و همچنین شناخت آنان از نحوه تمرینات، در کوتاه ترین زمان توانستیم به یک هماهنگی خوبی دست یابیم و به طور حتم در بازی های آینده هماهنگی تیم بیشتر خواهد شد.
زارع به بازی مقابل گل گهر نیز اشاره و بیان کرد: مقابل تیم پرمهره و پر امکاناتی بازی داریم که از کادر فنی خوبی نیز برخوردار است اما امیدوارم که در این بازی خانگی به پیروزی برسیم.
سرمربی تیم فوتبال ملوان بندرانزلی اضافه کرد: به طور حتم در این دیدار سخت ما فقط به فکر پیروزی و کسب هر سه امتیاز هستیم و امیدوارم که با حمایت همه جانبه طرفداران خود بتوانیم گل گهر را شکست دهیم.
زارع ادامه داد: البته در دیدار مقابل گل گهر فرهام جعفری و سجاد آشوری را به دلیل مصدومیت و محمد پاپی را به دلیل محرومیت در اختیار نداریم اما سایر بازیکنان آماده رویارویی با گل گهر هستند.
تیمهای فوتبال ملوان و گل گهر سیرجان از ساعت ۱۹ روز جمعه(فردا) در هفته چهارم رقابتهای لیگ برتر کشور در ورزشگاه زنده یاد سیروس قایقران بندرانزلی مقابل هم قرار می گیرند.
ارسال نظر