سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه

سرمربی تراکتور:

بازیکنان خارجی تراکتور فقط برای پول نیامده‌اند

اسکوچیچ، سرمربی تراکتور در نشست خبری پیش از دیدار با آلومینیوم اراک تأکید کرد که با وجود نتایج نه‌چندان مطلوب در دو هفته نخست لیگ، نگرانی بابت عملکرد تیمش ندارد و جذب بازیکنان خارجی را بر پایه انگیزه‌مندی و نه صرفاً مسائل مالی انجام داده است.

اسکوچیچ
به گزارش خبرگزاری موج

، سرمربی تیم فوتبال تراکتور تبریز پیش از دیدار هفته سوم لیگ برتر مقابل آلومینیوم اراک، از آمادگی کامل شاگردانش و باور به توانایی آنها سخن گفت.

او تأکید کرد که با وجود نتایج نه‌چندان مطلوب در آغاز لیگ، نگران عملکرد تیمش نیست و انتظار یک بازی بهتر را دارد.

دراگان اسکوچیچ در آستانه این دیدار اعلام کرد تیمش به خوبی برای بازی آماده شده است، هرچند اردوی تیم ملی باعث شد برخی بازیکنان در اختیار کادرفنی نباشند.

او افزود که از تلاش بازیکنان راضی است و هماهنگی بیشتری در سیستم تیم ایجاد شده است.

وی آلومینیوم اراک را تیمی شایسته دانست و اشاره کرد که پس از قهرمانی در سوپرجام، تیم کمی افت کرده اما امیدوار است با تلاش بازیکنان، فردا به مسیر پیروزی بازگردند.

او اعتراف کرد از تک امتیاز دو هفته نخست راضی نیست، ولی باور کاملی به توانایی‌های تیمش دارد.

اسکوچیچ افزود نیمکت تراکتور امسال از سال گذشته قوی‌تر است و بازیکنان بیشتری برای حضور در ترکیب اصلی تلاش می‌کنند.

او شرایط نقل‌وانتقالات را دشوار دانست و علت آن را شرایط جنگ و عدم تمایل برخی بازیکنان به زندگی در ایران عنوان کرد.

سرمربی تراکتور توضیح داد که در جذب بازیکنان خارجی، به سن مناسب و انگیزه توجه کرده و انتخاب‌هایی انجام داده که فقط برای مسائل مالی جذب نشده باشند.

به گفته او، مهم‌ترین معیار، میل و اشتیاق بازیکنان و تمایل آنها برای اثبات توانایی‌شان در لیگ ایران بوده است.

او درباره انتخاب یوهانسون به‌عنوان جانشین علیرضا بیرانوند گفت او تجربه بازی در آلمان و حضور در باشگاه هامبورگ را دارد و بر اساس توانایی‌هایی که می‌تواند به تیم اضافه کند انتخاب شده است. هرچند هنوز نمی‌توان عملکرد آینده او را پیش‌بینی کرد، ولی انتظار زیادی از این دروازه‌بان دارد.

اسکوچیچ در پایان به فضای نتیجه‌گرایی فوتبال ایران اشاره کرد و گفت برخی تیم‌ها چند بار بازیکنان خارجی‌شان را تغییر داده‌اند، اما او به مسیر فعلی تیمش ایمان دارد و با همین روند، اهداف فصل را دنبال می‌کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه