سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

رئیس فدراسیون فوتبال:

ایران جزو برترین‌های فوتسال جهان است

مهدی تاج با یادآوری سابقه دو دهه‌ای تیم‌های فوتسال قم در سطح ملی و بین‌المللی، ظرفیت این استان را برای تقویت جایگاه جهانی تیم ملی فوتسال بی‌نظیر دانست و بر سرمایه‌گذاری بیشتر در این رشته تأکید کرد.

مهدی تاج - رئیس فدراسیون فوتبال
به گزارش خبرگزاری موج

، پیش از ظهر دوشنبه مجمع انتخاباتی هیئت فوتبال استان قم با حضور مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال ، حسن سلطانی مدیرکل ورزش و جوانان استان قم و جمعی از فعالان ورزشی برگزار شد.

در این انتخابات، سه نامزد شامل قدرت‌الله باقری، کریم بهرامی و علی پنجه‌باشی ثبت‌نام کرده بودند که در نهایت پنجه‌باشی انصراف داد و رقابت بین باقری و بهرامی شکل گرفت.

از مجموع ۱۷ رأی مأخوذه، قدرت‌الله باقری با ۱۵ رأی به عنوان رئیس جدید هیئت فوتبال استان قم انتخاب شد. یک رأی به کریم بهرامی تعلق گرفت و یک رأی نیز سفید بود.

مهدی تاج در این نشست فوتبال را پرطرفدارترین رشته ورزشی کشور دانست و گفت این رشته تنها یک سرگرمی نیست، بلکه ابعاد سیاسی، اقتصادی و اجتماعی آن نیازمند مدیریت دقیق و برنامه‌ریزی اصولی است.

وی با اشاره به سابقه درخشان قم در فوتسال اظهار کرد: طی دو دهه گذشته تیم‌های قدرتمندی از این استان در سطح ملی و بین‌المللی حضور داشته‌اند و این ظرفیت باید در خدمت ارتقای جایگاه جهانی تیم ملی فوتسال ایران قرار گیرد.

تاج افزود: ایران جزو برترین‌های فوتسال جهان است و استان‌هایی مانند قم می‌توانند با سرمایه‌گذاری نقش مهمی در حفظ و ارتقای این جایگاه ایفا کنند.

رئیس فدراسیون فوتبال همچنین با تکیه بر تجربیات موفق استان یزد در فوتبال ساحلی گفت: قم نیز ظرفیت‌های قابل‌توجهی برای این رشته دارد و احداث زمین‌های استاندارد فوتبال ساحلی می‌تواند این استان را به یکی از قطب‌های اصلی کشور تبدیل کند.

وی در ادامه بر ضرورت ارتقای زیرساخت‌های ورزشی قم تأکید کرد و گفت: ساختمان هیئت فوتبال این استان نیاز به بازسازی و حتی احداث ساختمانی جدید دارد و فدراسیون برای کمک مالی در این زمینه آمادگی دارد.

تاج وضعیت ورزشگاه یادگار امام قم را مناسب از نظر سازه‌ای اما نیازمند احیای فوری چمن آن دانست و خواستار اقدام فوری مسئولان استانی برای فراهم‌کردن شرایط تیم‌داری پایدار در لیگ‌های ملی شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه