هپاتیت و حاشیه تازه برای مدافع خارجی پرسپولیس
ماجرای صدور مجوز بازی سرژ اوریه، مدافع تازهوارد پرسپولیس، به دلیل مشکل پزشکی و مخالفت ایفمارک، به چالشی جدی برای این باشگاه در آستانه لیگ برتر تبدیل شده است.

، سرژ اوریه، مدافع خارجی جدید پرسپولیس، با موانع جدی برای حضور در میادین لیگ برتر روبهرو شده است. سازمان لیگ فوتبال ایران اعلام کرده تا پیش از دریافت مجوز پزشکی از مرکز ایفمارک، کارت بازی این بازیکن صادر نخواهد شد.
به گفته منابع آگاه، ایفمارک به دلیل ابتلای اوریه به نوعی از هپاتیت، تأییدیه لازم را صادر نکرده است. این موضوع باعث شده باشگاه پرسپولیس با وجود ثبت قرارداد رسمی، نتواند از این مدافع در شروع فصل جدید استفاده کند.
باشگاه پرسپولیس ضمن رد خطر انتقال بیماری، مدعی است سه متخصص عفونی اعلام کردهاند که هپاتیت اوریه در درجهای خفیف و غیرقابل سرایت است و مشکلی برای حضور وی در زمین بازی وجود ندارد. با این حال، نظر نهایی بر عهده ایفمارک و سازمان لیگ باقی خواهد ماند.
در صورتی که مجوز لازم از سوی مرکز پزشکی صادر نشود، سرخپوشان باید بهدنبال راهحلی فوری برای پر کردن جای خالی این مدافع کلیدی باشند؛ موضوعی که پیش از آغاز رقابتها برای تیم پرسپولیس دردسرساز شده است.
ارسال نظر