سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

گونچالو راموس پس از قهرمانی سوپرجام:

در PSG می‌مانم

گونچالو راموس، مهاجم تاثیرگذار پاری سن ژرمن، پس از قهرمانی این تیم در سوپرجام اروپا تأکید کرد که فصل جدید را در پاریس ادامه خواهد داد و قصد ترک باشگاه را ندارد.

پاری سن ژرمن
به گزارش خبرگزاری موج

، گونچالو راموس در دیدار سوپرجام اروپا برابر حریف خود، شب درخشانی را رقم زد. او که از روی نیمکت به زمین آمد، در دقیقه ۹۵ گل تساوی را به ثمر رساند و بازی را به ضربات پنالتی کشاند. راموس ضربه پنالتی خود را نیز به گل تبدیل کرد تا سهم مهمی در قهرمانی پاریسی‌ها داشته باشد.

این مهاجم پرتغالی که در هفته‌های اخیر شایعاتی درباره جدایی‌اش منتشر شده بود، پس از بازی گفت: «من در پاریس می‌مانم و از این بابت خوشحالم. روزی فوق‌العاده را پشت سر گذاشتیم و جامی ویژه را کسب کردیم. نمی‌دانیم دوباره چه زمانی این فرصت نصیبمان می‌شود. باید نشان می‌دادیم داستان هنوز تمام نشده است. روحیه پاریس همیشه قوی است و بازیکنان تعویضی تفاوت می‌سازند. ما هرگز تسلیم نمی‌شویم.»

او درباره بازیکنان جدید تیم افزود: «این عنوان برای آن‌ها فوق‌العاده است. اولین جام خود را گرفتند و باید بدانند که در چه باشگاه بزرگی بازی می‌کنند. ما برای پیروزی و قهرمانی رقابت می‌کنیم نه صرفاً برای حضور.»

راموس در پایان با تمجید از عملکرد دروازه‌بان تیمش لوکاس شوالیه اظهار کرد: «شب خوبی برای لوکاس بود. بازی درخشانی داشت، در ضربات پنالتی فوق‌العاده کار کرد و اولین جامش را با ما گرفت. او نشان داد که یک سنگربان بزرگ است.»

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه