English

مدیرعامل استقلال:

تصمیم نهایی درباره عیسی آل‌کثیر با ساپینتو است

مدیرعامل باشگاه استقلال اعلام کرد که سرنوشت عیسی آل‌کثیر، مهاجم تازه‌وارد و جنجالی این تیم، به نظر ریکاردو ساپینتو گره خورده است. او گفت که تاکنون سرمربی استقلال مخالفتی با حضور این بازیکن اعلام نکرده است.

تصمیم نهایی درباره عیسی آل‌کثیر با ساپینتو است
به گزارش خبرگزاری موج

، در پی جذب عیسی آل‌کثیر ، مهاجم فصل گذشته پرسپولیس، توسط باشگاه استقلال ، واکنش‌های گسترده‌ای در میان هواداران آبی‌پوشان شکل گرفت. بسیاری از طرفداران در فضای مجازی ناراحتی و اعتراض خود را به این انتقال ابراز کردند.

این فشارها موجب شد ریکاردو ساپینتو، سرمربی استقلال، به طور موقت مانع حضور آل‌کثیر در تمرینات تیم شود و ادامه همکاری با این بازیکن در هاله‌ای از ابهام قرار گیرد.

در گفت‌وگویی درباره این موضوع، علی نظری جویباری، مدیرعامل باشگاه استقلال، تأکید کرد: «نظر نهایی درباره عیسی آل‌کثیر را ساپینتو اعلام خواهد کرد. تا این لحظه سرمربی تیم نکته‌ای مبنی بر نارضایتی از این بازیکن به ما نگفته و پس از دریافت نظر او تصمیم نهایی را خواهیم گرفت.»

این اظهارات نشان می‌دهد که مدیریت باشگاه استقلال فعلاً رویکردی محتاطانه در قبال خرید جنجالی خود اتخاذ کرده و همه چیز به نظر کادرفنی وابسته است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه