دبیرکل فدراسیون فوتبال:
فصل گذشته داوران نمره قبولی مشروط گرفتند
دبیرکل فدراسیون فوتبال عملکرد داوران در فصل گذشته را قبولی مشروط دانست و خواستار تلاش بیشتر شد.

، هدایت ممبینی ، دبیرکل فدراسیون فوتبال ، در سمینار دانشافزایی پیشفصل داوران، عملکرد آنان در فصل گذشته را «نمره قبولی مشروط» توصیف کرد و گفت: «با تلاشهای فراوان، فدراسیون موفق شد سیستم کمک داور ویدئویی (VAR) را در ۱۶۷ مسابقه به کار بگیرد؛ آماری که فراتر از انتظارات بود.»
او افزود: «فیفا پیشبینی کرده بود نهایت ۳۰ تا ۴۰ بازی در ایران با VAR برگزار شود، اما همکاری بالای داوران با کمیته داوران باعث شد این رقم چندین برابر شود و حتی فیفا را شگفتزده کند.»
ممبینی با تأکید بر اهمیت دقت داوران در فصل آینده گفت: «با وجود حضور VAR، حتی یک صحنه از دسترفته میتواند نتیجه لیگ را تغییر دهد و این مساله را هواداران نمیپذیرند. داوران ما باید در زمره بهترین و پرتلاشترین داوران دنیا باشند تا از بروز خطا جلوگیری شود.»
ارسال نظر