سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

تیم ملی فوتبال مالزی از بازی با ایران در کافا انصراف داد

تیم ملی فوتبال مالزی که یکی از حریفان ایران در تورنمنت کافا است، از حضور در این رقابت‌ها انصراف داد.

تورنمت کافا مسابقات کافا
به گزارش خبرگزاری موج

​، تیم ملی فوتبال ایران در گروه A تورنمنت کافا با تیم‌های ملی تاجیکستان، افغانستان و مالزی همگروه شد.

با این حال فدراسیون فوتبال مالزی صبح امروز (چهارشنبه) با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که تیم ملی فوتبال این کشور در رقابت‌های تورنمنت کافا شرکت نمی‌کند. این در حالی است که قرار بود مالزی به همراه عمان به‌عنوان میهمان در رقابت‌های کافا شرکت کند.

در بیانیه فدراسیون مالزی در خصوص عدم حضور در این مسابقات به عنوان تیم میهمان عنوان شده است: «با وجود اینکه ابتدا از شرکت در این مسابقات بسیار هیجان‌زده و مفتخر بودیم، تغییر اخیر در تاریخ تورنمنت که باعث شد این دیدارها خارج از پنجره بین‌المللی فیفا برگزار شود، چالش‌هایی از لحاظ لجستیکی، حضور بازیکنان و سطح آمادگی آنها به وجود می‌آورد.

در قرعه‌کشی اعلام شد که مسابقات بین ۲۹ آگوست و ۸ سپتامبر (هفتم تا هفدهم شهریور) برگزار خواهد شد؛ یعنی خارج از «فیفادی». با توجه به اینکه باشگاه‌ها ملزم نیستند بازیکنان خود را خارج از فیفادی در اختیار تیم‌های ملی قرار بدهند، تغییر دقیقه آخری تاریخ تورنمنت کافا از همه جنبه‌ها چالش ایجاد می‌کند.

این شرایط به‌صورت مستقیم، تلاش‌های ما را برای شکل دادن بهترین ترکیب در راه شرکت در مسابقات تحت تأثیر قرار می‌دهد؛ به‌ویژه با توجه به اینکه برخی از بازیکنان کلیدی مالزی در لیگ‌هایی، چون اسپانیا، آرژانتین، کلمبیا و ژاپن بازی می‌کنند».

پتر کلاموفسکی سرمربی تیم ملی مالزی با دفاع از انصراف ملی‌پوشان مالزی از شرکت در تورنمنت کافا تصریح کرد: این یک تصمیم عاقلانه و راهبردی است. تمرکز ما حالا روی کمپ تیم ملی در پنجره سپتامبر و کسب بهترین آمادگی برای دیدارهای مهم مقابل لائوس و نپال خواهد بود.

شایان ذکر است تیم ملی ایران روز هفتم شهریور به مصاف افغانستان می‌رود و روز سیزدهم شهریور مقابل تاجیکستان صف‌آرایی خواهد کرد. دیدار با مالزی در روز دهم شهریور برای شاگردان امیر قلعه‌نویی تدارک دیده شده بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه