English

اینزاگی:

مرگ دیوگو ژوتا اتفاقی بسیار تلخ بود / شوک بزرگ برای ستاره‌های پرتغالی الهلال

سرمربی تیم فوتبال الهلال عربستان، پیش از دیدار حساس مقابل فلومیننزه در مرحله یک چهارم نهایی جام جهانی باشگاه‌ها، درباره تراژدی رخ‌داده برای دیوگو ژوتا واکنش نشان داد و این اتفاق را بسیار تلخ و غم‌انگیز توصیف کرد.

مرگ دیوگو ژوتا اتفاقی بسیار تلخ بود / شوک بزرگ برای ستاره‌های پرتغالی الهلال
به گزارش خبرگزاری موج

​، الهلال برای رویارویی با نماینده برزیل در حالی آماده می‌شود که فضای تیم به دلیل درگذشت نابهنگام دیوگو ژوتا، ستاره تیم ملی پرتغال، متأثر شده است. اینزاگی روز پنجشنبه در کنفرانس مطبوعاتی اظهار داشت: به خاطر اتفاقی که برای دیوگو و آندره رخ داد، امروز روز بسیار غم‌انگیزی است. این رویدادهای تلخ هرگز نباید اتفاق بیفتند. همه ما از این فاجعه مطلعیم و دو بازیکن پرتغالی ما یعنی روبن نوس و ژائو کانسلو که رابطه نزدیکی با ژوتا داشتند، حال مساعدی ندارند.

اینزاگی افزود: امروز قطعاً یکی از سخت‌ترین روزهای ما بود. تیم تلاش کرد تا مانند همیشه تمرین کند اما فضای حاکم کاملاً متفاوت بود. این تراژدی بسیار غم‌انگیز تمام تیم و حتی باشگاه را تحت تأثیر قرار داده است.

با توجه به شرایط روحی به وجود آمده در اردوی الهلال، حضور بازیکنان پرتغالی این تیم در مسابقه آتی همچنان با ابهام روبرو است. الهلال باید امشب به مصاف فلومیننزه برود و تمام نگاه‌ها به عملکرد این تیم و واکنش روانی بازیکنانش بعد از این حادثه تأسف‌بار دوخته خواهد شد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه