English

بارسلونا به تمدید قرارداد ژول کنده فکر می‌کند

بارسلونا در حال نهایی کردن تمدید قرارداد ژول کنده است. قرارداد فعلی این بازیکن در ژوئن ۲۰۲۷ منقضی می‌شود.

بارسلونا به تمدید قرارداد ژول کنده فکر می‌کند
به گزارش خبرگزاری موج

، بارسلونا و کنده به توافق اولیه برای تمدید قرارداد رسیده‌اند و هیچ مانعی برای تکمیل این قرارداد وجود ندارد.

انتظار می‌رود بارسلونا در هفته‌های آینده،  پس از تمدید قرارداد بازیکنان کلیدی مانند لامینه یامال و رافینیا، رسماً تمدید قرارداد کنده را اعلام کند.

به نقل از آس، در طول فصل قبل کنده در ۵۴ بازی با بارسلونا در تمام رقابت‌ها شرکت کرد و ۴ گل به ثمر رساند و ۸ پاس گل داد. او در تابستان ۲۰۲۲ از سویا به تیم کاتالانی پیوست.

رافینیا فصلی رویایی را با بارسلونا سپری کرد. این ستاره برزیلی که تابستان گذشته در فهرست بازیکنان مازاد آبی‌اناری‌ها جای داشت با آمدن هانسی فلیک به کلی متحول شد و در ادامه فصل درخشانی را گذراند. رافینیا با توجه به آمار خیره‌کننده‌ای که با بارسلونا داشته است یکی از شانس‌های اصلی بردن توپ طلا در سال جاری به شمار می‌آید.

بر این اساس پیش‌بینی می‌شود باشگاه بارسلونا قرارداد ستاره برزیلی‌اش را تمدید کند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه