English

جادوی آنچلوتی برزیل را زودتر از همه به جام جهانی ۲۰۲۶ برد

کارلو آنچلوتی بالاخره طلسم نیمکت برزیل را شکست و با پیروزی برابر پاراگوئه، صعود سلسائو به جام جهانی ۲۰۲۶ را قطعی کرد، وینیسیوس تک‌گل حساس این جدال را زد تا اولین برد آنچلوتی با برزیل، بلیت جهانی‌شان را صادر کند.

جادوی آنچلوتی برزیل را زودتر از همه به جام جهانی ۲۰۲۶ برد
به گزارش خبرگزاری موج

، در رقابت‌های انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ در منطقه آمریکای جنوبی پنج بازی برگزار شدند. در حساس‌ترین بازی، تیم ملی فوتبال آرژانتین، صدرنشین جدول رده‌بندی، میزبان کلمبیا بود. این بازی که تقابل تیم‌های اول و ششم جدول رده‌بندی این رقابت‌ها بود برنده‌ای نداشت و با تساوی یک بر یک به پایان رسید.

لوئیز دیاز در دقیقه ۲۴ برای کلمبیا گلزنی کرد و تیاگو آلمادا در دقیقه ۸۱ گل تساوی را برای آلبی‌سلسته به ثمر رساند. لیونل مسی در ترکیب اصلی آرژانتین حضور داشت و در دقیقه ۷۸ تعویض شد. قهرمان جام جهانی ۲۰۲۲ در این بازی از دقیقه ۷۰ و پس از اخراج فرناندس با ۱۰ بازیکن بازی می‌کرد.

در دیگر بازی حساس تیم ملی فوتبال برزیل که در خانه از پاراگوئه پذیرایی می‌کرد با یک گل به پیروزی رسید. تک گل بازی را وینیسیوس جونیور به ثمر رساند. این نخستین پیروزی کارلو آنچلوتی با سلسائو به شمار می‌آید که بعد از دومین حضورش روی نیمکت این تیم به دست‌ آمد. او در دیدار قبلی به تساوی رسیده بود. برزیل با این پیروزی صعودش را به جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی کرد.

نتایج دیگر بازی‌ها

بولیوی ۲ - شیلی صفر

اروگوئه ۲ - ونزوئلا صفر

پرو صفر - اکوادور صفر

در جدول رده‌بندی تیم ملی فوتبال آرژانتین با ۳۵ امتیاز صدرنشین است. تیم‌های اکوادور و برزیل ۲۵ امتیازی‌اند و اروگوئه هم با ۲۴ امتیاز در رده چهارم قرار دارد. تیم‌های آرژانتین، اکوادور و برزیل صعودشان را از آمریکای جنوبی به جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی کرده‌اند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه