English

تیم ملی ایران در تهران پس از شکست در دوحه تمرین ریکاوری انجام داد

تیم ملی فوتبال ایران پس از بازی با قطر به تهران بازگشت تا تمرین ریکاوری خود را پشت سر بگذارد.

 تیم ملی ایران در تهران پس از شکست در دوحه تمرین ریکاوری انجام داد

به گزارش خبرگزاری موج، ملی‌پوشان از ساعت ۱۸ در دو گروه مجزا تمرینات اختصاصی خود را آغاز کردند. بازیکنانی که در دیدار مقابل قطر در ترکیب اصلی حضور داشتند، با حضور در مجموعه پک به انجام تمرینات ویژه ریکاوری پرداختند. در سوی دیگر، بازیکنانی که فرصت بازی نداشتند، زیر نظر کادر فنی تمرینات تاکتیکی خود را در زمین اصلی کمپ پیگیری کردند.

این بازیکنان پس از گرم‌کردن، در قالب سه گروه آبی، سبز و فسفری، تمرینات حفظ توپ و بازی تک‌ضرب را اجرا کردند. سپس در زمینی با ابعاد بزرگ‌تر، برنامه‌های گروهی شامل حرکات طولی، پاس‌های کوتاه و بلند و ترکیب‌های هجومی و دفاعی را دنبال کردند.

تمرینات گلزنی به دروازه کوچک و بازی فوتبال در قالب‌های فشرده نیز از بخش‌های جذاب و متنوع این جلسه تمرینی بود. تأکید کادر فنی در این بخش بر دقت در ضربه نهایی و گلزنی بود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه