English

سرمربی تیم فوتبال پرتغال:

شخصیت تیمی برگ برنده‌ ما در بازی دیشب برابر آلمان بود

سرمربی تیم فوتبال پرتغال معتقد است که شخصیت تیمی آنها برگ برنده‌شان در بازی دیشب برابر آلمان بود.

 شخصیت تیمی برگ برنده‌ ما در بازی دیشب برابر آلمان بود

به گزارش خبرگزاری موج، تیم فوتبال پرتغال دیشب در نیمه‌نهایی لیگ ملت‌ها با برتری ۲ بر یک آلمان را شکست داد و راهی فینال شد.

روبرتو مارتینز، سرمربی تیم ملی فوتبال پرتغال پس از این مسابقه به سایت یوفا گفت: "من فکر می‌کنم آلمان تیمی است که شما را به سختی آزمایش می‌کند، به خصوص وقتی در خانه بازی می‌کند. اما تمرکز واقعی بر جنبه روانی است."

وی افزود: پس از اینکه یک بر صفر عقب افتادیم، شخصیت تیمم را محک زدم و به بازیکنانم افتخار می‌کنم.

مارتینز تاکید کرد: بازی در آلمان و در مقابل یک ورزشگاه پر از تماشاگر، با دانستن اینکه آخرین باری که آنها را شکست دادیم ۲۵ سال پیش بود، آزمونی واقعی برای شخصیت تیم بود. همچنین ما یک گل دریافت کردیم و عقب بودیم. بنابراین این مسابقه یک آزمون واقعی برای شخصیت ما بود که موفق از آن بیرون آمدیم.

گفتتی است پرتغال پیش از این ۲۵ سال پیش در یورو ۲۰۰۰ آلمان را با نتیجه ۳-۰ و با هت‌تریک سرخیو کونسیسائو شکست داده بود. پس از آن مسابقه در ۲۵ سال گذشته پرتغال در پنج بازی متوالی به آلمان باخت که رونالدو در هر پنج بازی حضور داشت. سرانجام چهارشنبه شب بود که طلسم پرتغال شکسته شد و آنها توانستند پس از ۲۵ سال آلمان را شکست دهند.

گل نخست و تساوی پرتغال را پسر کونسیسائو (فرانسیسکو) شب گذشته به ثمر رساند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه