English

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران:

ما و ژاپن صعود زودهنگام به جام جهانی داشته ایم پس کار راحتی نبوده است

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران گفت: در حال حاضر از قاره آسیا تنها ما با ژاپن صعود زودهنگام داشته ایم پس کار راحتی نبوده است.

ما و ژاپن صعود زودهنگام به جام جهانی داشته ایم پس کار راحتی نبوده است

به گزارش خبرگزاری موج، امیر قلعه نویی در حاشیه تمرین تیم ملی پیش از اعزام به قطر گفت: برنامه آماده سازی در این اردو کمی سخت بود. با توجه به فاصله لیگ که بیست و پنجم تمام شد نه می‌توانستیم بازیکنان را رها کنیم و نه به اردو بیاوریم چرا که ۲۵ روزه می‌شد. به همین خاطر سه گروه بازیکن را دعوت کردیم که برنامه بسیار خوبی بود و منتج به لیست نهایی شد. بازیکنان جوان و کسانی که الان نیستند بسیار خوب بودند و ما را به جوانان امیدوار کردند. امیدوارم در لیگی که منتج به جام جهانی می‌شود شرایط جوانان بسیار خوب باشد. یقیناً در لیگ بعدی باید کارایی بهتری داشته باشند تا در برنامه‌های تیم ملی قرار بگیرند.

وی درباره غیبت مهدی ترابی در اردو گفت: با احترام به همه بازیکنانی که در لیگ زحمت می‌کشند من حق دارم درباره بازیکنانی که در اردو هستند صحبت کنم. بازیکنان خیلی شایسته‌ای داریم که خیلی ما را امیدوار کردند.

قلعه‌نویی با بیان اینکه «کادر فنی به دنبال بازی با تیم‌های مطرح دنیاست،» گفت: از این نوع بازی‌ها استقبال می‌کنیم. باید شرایط را هم ببینیم. دوست ندارم راجع به به جزئیات صحبت کنم. دوست داریم با تیم‌های خوب بازی کنیم تا عیار تیم ملی مشخص شود.

وی درباره جزئیات تشکیل تیم ب هم خاطرنشان کرد: این دو بازی [برابر قطر و کره‌شمالی] برای ما در سیدبندی و رنکینگ برای ما اهمیت زیادی دارد. هرکسی که شایسته باشد و بهترین در زمان خودش باشد انتخاب می‌شود. در تیم ملی به غیر از دو پست دفاع وسط و دروازه‌بان در بقیه پست‌ها نمی‌توانیم بیشتر از دو بازیکن انتخاب کنیم. مهدی هاشم‌نژاد خیلی خوب بود اما در پستش بازیکنان خیلی خوبی بودند. برخی جاها شاید اشتباه کنیم اما بازیکنانی را انتخاب می‌کنیم که به افکار تاکتیکی ما بخورند.

سرمربی تیم ملی افزود: در تمرین صبح خیلی به بازیکنان بابت انگیزه در این دو بازی تاکید کردم. این بازی‌ها ملاک ما برای بازی‌های بعدی است. بازی با قطر باعث می‌شود بازیکنانمان را برای سال آینده در نظر بگیریم. مثلاً لیورپول بعد از مسجل شدن قهرمانی، نتایجش خوب نبود اما ما این‌طور فکر نمی‌کنیم. اگر بازیکنی در این ۲ بازی شرایط خوبی نداشته باشد شاید برای بازی‌های بعدی هم شرایط خوبی نداشته باشد.

قلعه‌نویی درباره انتظاراتش از مسئولان برای حمایت از تیم ملی گفت: جزئیات را نباید باز کنیم. کادر فنی یک خواسته‌ای دارد و بر اساس آن نیز برنامه داده است. هی بگوییم مشکلاتی داریم و راه فرار برای خودمان بگذاریم خوب نیست و من از این دست مربیان نیستم. ارتباطات بین‌المللی ما شاید مثل ۱۰ سال قبل خوب نباشد. از سوی دیگر مسائل مالی نیز هست. مثلاً تیم‌های بزرگ ۴ یا ۵ میلیون دلار برای بازی تدارکاتی می‌خواهند که تأمین آن دشوار است. مسئولان دولت یا مجلس می‌خواهند بهترین شرایط را برای تیم ملی فراهم کنند. درست است که ما با مشکلاتی که داشتیم به جام جهانی صعود کردیم. مثلاً هیچ وقت در ادوار جام جهانی این نبوده که چند بازی میزبان نباشیم. توقع داریم وقتی این کار بزرگ را انجام داده‌ایم به تیم ملی توجه شود. برخی می‌گویند صعود ما به جام جهانی کار آسانی بوده است اما یک سوال دارم؛ قبل از فیفا دی چند تیم صعودشان در آسیا به جام جهانی مسجل شده است؟ پس سخت است دیگر.

وی افزود: فقط تکلیف دو تیم ایران و ژاپن در آسیا مشخص شده است. ژاپن اصلاً مشکلات ما را نداشت. صعود یک مرحله از کار ماست که خیلی با سختی انجام شد. باید از تاج و اعضای هیأت رئیسه فدراسیون تشکر کنم اما توقعمان از مسئولان این است که نهایت حمایت را از تیم ملی داشته باشند.

قلعه‌نویی در پایان گفت: در هر دو دوره‌ای که در خدمت تیم ملی بودم نهایت همکاری را با سازمان لیگ داشته‌ام. این طرف قضیه هم همه نوع همکاری کرده است اما در ۲ فیفادی آسیب دیدیم که برنامه‌های لیگ به ما لطمه زد. مثلاً در جای دیگر فدراسیون فوتبال برنامه‌ریزی می‌کند اما اینجا سازمان لیگ ما با دغدغه‌هایی روبرو است که باید به آنها هم حق بدهیم.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه