English

بمب نقل‌وانتقالات در رفسنجان؛

نکونام روی نیمکت مس؟

پس از جدایی قطعی پورموسوی از مس رفسنجان، مذاکره با جواد نکونام وارد فاز نهایی شد؛ سرمربی سابق استقلال حالا یک قدم تا هدایت مس فاصله دارد. آیا بزرگ‌ترین بمب نقل‌وانتقالات تابستان فوتبال ایران در رفسنجان منفجر می‌شود؟

نکونام روی نیمکت مس؟
به گزارش خبرگزاری موج

، تیم مس رفسنجان با هدایت سیروس پورموسوی در پایان رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران با مجموع ۲۸ امتیاز در رده چهاردهم جدول رده‌بندی قرار گرفت و در لیگ برتر فوتبال ایران ماندنی شد.

آخرین خبرهای منتشر شده را رسانه‌ها حکایت از این دارد که مدیران مس مذاکرات جدی با جواد نکونام سرمربی سابق استقلال برای قبول هدایت این تیم در فصل آینده را آغاز کرده‌اند و در حال حاضر مذاکرات نهایی برای تعیین مبلغ قرارداد برای پیوستن نکونام به این تیم در جریان است.

مجتبی حسینی سرمربی آلومینیوم اراک نیز دیگر گزینه سرمربیگری مس برای فصل آینده است. البته محمد رجاییان مدیرعامل آلومینیوم اراک پنجشنبه هفته گذشته از قطعی بودن ماندن حسینی در آلومینیوم خبر داده بود.

از سوی دیگر محمد مومنی مدیرعامل مس رفسنجان نیز به احتمال فراوان در این تیم ماندگار شده و برای فصل آینده سمت مدیرعاملی این تیم را بر عهده خواهد داشت. در حال حاضر جلسه هیات مدیره این باشگاه در جریان است تا در رابطه با ادامه همکاری با مومنی تصمیم‌گیری شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه