سرخط خبرها
  • کریمیان: سپاهان همیشه جزو مدعیان قهرمانی است
  • غریب آبادی: ایران مسیر جنوبی تنگه هرمز را حتی برای یک ساعت به رسمیت نمی‌شناسد
  • گوشت برزیلی در خود برزیل ارزان شد در ایران نه
  • حدود ۵ هزار دانشجو توانخواه در کشور وجود دارد
  • برنامه ملی پزشکی خانواده و نظام ارجاع در ۱۹ شهرستان منتخب آغاز شد
  • ۳۳۶ نفر به دلیل غرق شدگی جان خود را از دست دادند
  • اختصاص ۸۰۰ میلیارد تومان یارانه خرید تجهیزات آزمایشگاهی به دانشگاه‌ها
  • فعالیت ۱۱۸ بیمارستان در مرزهای شش گانه اربعین
  • اورژانس کشور: ضرورت مصرف غذای سبک در اربعین
  • تیم میکس تپانچه بادی ایران طلایی شد
  • قطع یارانه ۳۰۰ معاند خارج‌‌ نشین
  • خرید گندم از مرز ۷ میلیون تن عبور کرد
  • مرضیه برومند دبیر سی و یکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان شد
  • تخم مرغ گرانتر می شود
  • اعلام رسمی اشتباه ممبینی در معرفی گل‌گهر از سوی فدراسیون فوتبال
  • مرز مهران قلب تپنده اربعین شد، تردد روزانه ۲۰۰ هزار زائر
  • قالیباف: تأمین معیشت مردم در دستورکار حاکمیت است
  • هر کشوری از دارایی بلوکه ایران استفاده کند، حق عبور از تنگه هرمز ندارد
  • هشدار صریح عراقچی به طرف اوکراینی
  • واقعیت پیشنهاد برزیلی برای مهدی طارمی

سرمربی جدید بایرلورکوزن:

به گذشته نگاه نمی‌کنم و برای برنده شدن آمدم

سرمربی جدید بایرلورکوزن گفت: به گذشته نگاه نمی‌کنم و برای برنده شدن و ساختن تیمی جذاب پای به بای‌آره‌نا گذاشته‌ام.

 اریک تن‌هاخ

به گزارش خبرگزاری موج، اریک تن‌هاخ ۸ ماه پس از برکناری از منچستریونایتد، صبح امروز در بای‌ آره‌نا به عنوان سرمربی جدید بایرلورکوزن به صورت رسمی معرف شد. او جانشین ژابی آلونسو شد که پس از اینکه لورکوزن را فصل قبل برای اولین قهرمانی تاریخ این تیم بوندسلیگا رساند، در پایان فصل جاری با خداحافظی از لورکوزنی‌ها، راهی مادرید شد تا روی نیمکت رئال بنشیند.

تن‌هاخ در اولین نشست خبری پس از انتخاب به عنوان سرمربی جدید لورکوزن در ابتدای صحبت‌هایش به موفقیت‌های ژابی پرداخت و گفت: آنچه ژابی در لورکوزن خلق کرد، کاملاً استادانه بود. پایه و اساس، ساختارها، روش‌ها و کارکنان ثابت مانده‌اند. این یک تلاش مشترک برای ساختن یک فرهنگ برنده است که به عنوان پایه عمل می‌کند. در این حرفه، تغییر تیم پس از این همه موفقیت طبیعی است. مطمئنم که ما یک تیم جدید و خوب خواهیم ساخت. این یک فرآیند فوق‌العاده است و من واقعاً مشتاقانه منتظر آن هستم.

تن‌هاخ درباره تجربه جدیدش در بوندسلیگا، اظهار داشت: خوشحالم اینجا هستم. چیزهای زیادی در مورد بوندسلیگا و باشگاه می‌دانم. لورکوزن همیشه نوآور بوده و به دنبال کسب عنوان است. می‌خواهم برنده شوم، با فوتبالی مسلط و جذاب، می‌خواهم با هواداران موفقفیت را خلق کنم.

تجربه کابوس‌وار او در منچستریونایند، تن‌هاخ را در تجربه جدیدش در آلمان نگران نمی‌کند. او گفت: بیش از ۱۰ سال است، مربی هستم. به گذشته نگاه نمی‌کنم؛ می‌خواهم به آینده نگاه کنم و با تمام انرژی‌ام را استفاده کنم. در هر مکالمه، عطش بیشتری برای ذهنیت برنده را حس می‌کنم.

این هلندی اولین بار در دوران موفقش در آژاکس برای خودش اسم و رسمی دست و پا کرد. با این حال، تن‎‌هاخ قصد ندارد از روش آژاکس در بایر استفاده کند. سرمربی هلندی لورکوزن، اظهار داشت: تفاوت‌ها و شباهت‌هایی وجود دارد. اصول خاصی را می‌توان استفاده کرد، اما فوتبال آلمان و لورکوزن شخصیت خاص خودش را دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه