سرخط خبرها
  • تولید برنج به ۲.۲ میلیون تن می رسد
  • ۸۲ سالن سینما در کشور احداث و بهره‌برداری شد
  • ۴ دیدار از رقابت‌های لیگ برتر فوتبال لغو شد
  • محرومیت شدیدتری برای خداداد عزیزی باید در نظر می‌گرفتند
  • ترامپ: رأی بدهید، ۵۰۰۰ دلار بگیرید
  • رئیس قوه قضاییه:طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم
  • هشدار پلیس فتا؛ مراقب فروشگاه‌های جعلی لوازم‌التحریر باشید
  • افزایش ۴۵ درصدی تعرفه مکالمه تلفن ثابت به همراه از ۲۰ شهریور
  • استاندار مازندران: خسارت سیل در ساری ۳.۵ همت برآورد می‌شود
  • بازآفرینی محلات آسیب‌دیده ۲۰ شهر و ۱۱ استان از جنگ تحمیلی دوم و سوم
  • خودرو‌های فرسوده از رده خارج می‌شوند

پاسور تیم ملی والیبال ایران:

فعلا کاپیتان تیم ملی والیبال هستم

پاسور تیم ملی والیبال ایران گفت: فعلا کاپیتان تیم ملی والیبال هستم و تمام تلاشم را به کار می‌گیرم که بهترین عملکرد را داشته باشم.

والیبال

به گزارش خبرگزاری موج، جواد کریمی در مورد تمرینات تیم ملی والیبال ایران با حضور پیاتزا گفت: شرایط خیلی خوبی است و بچه‌ها باانگیزه بالا تمرین می‌کنند. تمرینات با حضور آقای پیاتزا پرفشارتر شده است و انگیزه همه بالاست و سعی می‌کنیم به هدفمان برسیم. پیاتزا سیستم جدیدی به ما آموزش می‌دهد و سعی می‌کنیم خیلی زود به چیزی که می‌خواهد برسیم.

وی در مورد حضور بازیکنان جوان و کار با نسل جدید اظهار کرد: همه بازیکنان خیلی خوب هستند و چیزی که از آن لذت بردم انگیزه بچه هاست. کنار هم تلاش می‌کنیم و سعی می‌کنیم نتیجه خوبی بگیریم.

او در پاسخ به این سوال که کاپیتان تیم ملی هستی، بیان کرد: بله. تمام تلاشم را می‌کنم که بهترین عملکردم را در زمین انجام دهم و دیگر به سرمربی بستگی دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه