سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

سرمربی تیم فوتسال زنان چین پس از باخت مقابل ایران:

با شجاعت مقابل قهرمان ۲ دوره آسیا بازی کردیم

سرمربی تیم ملی چین گفت: بازیکنان ما شجاعت و جنگندگی را برابر قهرمان دو دوره مسابقات جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا از خود نشان دادند. آنها هیچ ترسی در برابر حریف قدرتمندمان ایران نداشتند.

کنفدراسیون فوتبال آسیا
به گزارش خبرگزاری موج

، تارنمای کنفدراسیون فوتبال آسیا پس از برد ایران و کسب سهمیه جام جهانی فیلیپین نوشت: پیروزی قاطع ۳ بر یک ایران مقابل چین سبب شد تا دختران سرزمین پارسی آخرین سهمیه حضور در مسابقات هوهوت را از آن خود کنند. فروزان سلیمانی سرمربی تیم ملی فوتسال زنان این پیروزی را دستاورد تلاش‌های جمعی جامعه فوتسال زنان ایران دانست و آنها را ستود.

از طرف دیگر باخت چین مقابل ایران، قلب آنها را شکست. هرچند این باخت در رده بندی بهترین نتیجه تاریخ آنها بود. دستاوردی که هو جی سرمربی تیم ملی فوتسال زنان چین، آن را دلگرم کننده دانست.

هو جی سرمربی ۳۸ ساله تیم ملی چین درباره شکست مقابل ایران، گفت: بازیکنان ما شجاعت و جنگندگی را برابر قهرمان دو دوره مسابقت جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا از خود نشان دادند. آنها هیچ ترسی در برابر حریف قدرتمند ایران نداشتند و من به عملکرد بازیکنانم بسیار افتخار می‌کنم. ما در هر مسابقه بهتر شدیم و اینکه تیم جوانی مثل ما بتواند در چنین تورنمنت بزرگی نمایش خوبی داشته باشد، مایه افتخار است. بازیکنانم تمام تلاش خود را کرده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: باید شور و اشتیاق خود را برای فوتسال حفظ کنیم. یک جامعه قوی در فوتسال داریم که همواره تمام تلاش خود را برای پیشرفت این ورزش می‌کند. باید به این پیشرفت ادامه دهیم تا بتوانیم به رقابت در بین نخبگان آسیا و در سطح جهانی ادامه دهیم.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه