سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

تیم ملی فوتبال ساحلی با جام‌جهانی خداحافظی کرد

تیم ملی فوتبال ساحلی ایران با شکست برابر بلاروس در مرحله یک چهارم نهایی، از جام‌جهانی کنار رفت.

فوتبال ساحلی

به گزارش خبرگزاری موج، تیم ملی فوتبال ساحلی ایران در مرحله یک چهارم نهایی سیزدهمین دوره رقابت‌های جام‌جهانی فوتبال ساحلی از ساعت ۱۴:۳۰ به مصاف تیم ملی بلاروس رفت که در پایان این دیدار، شاگردان علی نادری با نتیجه ۴ بر ۳ برابر بلاروس شکست خوردند و از دور رقابت‌ها کنار رفتند.

درحالی که ۲۳ ثانیه تا پایان نیمه اول باقی مانده بود، محمد معصومی‌زاده روی پاس علی میرشکاری موفق شد گل نخست این بازی را وارد دروازه بلاروس کند تا وقت اول با برتری یک بر صفر ایران به پایان برسد.

۶ دقیقه مانده به پایان بازی در وقت دوم، با خطای هند عباسی بلاروس صاحب ضربه پنالتی شد که ایهار بریشتسل بازی را به تساوی کشاند. در نهایت وقت دوم با تساوی یک بر یک دو تیم به پایان رسید.

در شروع وقت سوم و بعد از حمله بی‌محابای بازیکنان تیم ملی ایران، ایهار بریشتسل صاحب یک موقعیت خوب شد تا خودش و بلاروس را در این بازی ۲ گله کند. چند ثانیه بعد سعید پیرامون روی بریشتسل خطا کرد تا داور به سود بلاروس پنالتی بگیرد. در ادامه سید محمد داستان با دبل سیو تماشایی خود مانع گلزنی بلاروس شد تا امیدهای ایران در این بازی زنده بماند. چند ثانیه بعد یاهور هاردزستکی با یک ضربه آکروباتیک برای سومین بار دروازه ایران را باز کرد تا بازی ۳ بر یک به سود بلاروس شود.

۷ دقیقه مانده به پایان بازی در وقت سوم آناتولی ریباکو گل چهارم را به ثمر رساند تا کار برای شاگردان علی نادری سخت شود. ۲ دقیقه بعد معصومی‌زاده با یک ضربه آکروباتیک موفق شد برای دومین بار دروازه بلاروس را باز کند. ۳۹ ثانیه مانده به پایان وقت سوم، موحد گل سوم را وارد دروازه بلاروس کرد. بازی با همین نتیجه به پایان رسید تا ایران وداع تلخی با جام جهانی داشته باشد.

گفتنی است بلاروس در مرحله نیمه‌نهایی باید به مصاف برنده دیدار ایتالیا و سنگال برود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه