سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

سرمربی رئال مادرید در انتظار روزهای غمگین و تاریک فوتبال است

سرمربی ایتالیایی رئال مادرید اعتراف کرد تیمش نمایش خوبی برابر آرسنال نداشت. او به آینده‌اش در پایتخت اسپانیا هم چندان خوش‌بین نیست.

کارلو آنچلوتی
به گزارش خبرگزاری موج

، رئال مادرید با توجه به شکست سه بر صفر در دیدار رفت برابر آرسنال به پیروزی قاطع در برنابئو نیاز داشت تا راهی دور نیمه نهایی شود اما شاگردان کارلو آنچلوتی در بازی برگشت دور یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا برابر آرسنال هم با نتیجه دو بر یک شکست خوردند تا وداعی تلخ با این رقابت‌ها داشته باشند.

به نوشته روزنامه اسپانیایی مارکا، سرمربی رئال مادرید در نشست خبری پس از بازی گفت: قبل از هر چیزی باید بگویم که آرسنال شایستگی صعود به نیمه‌نهایی را داشت. فوتبال دو چهره دارد: یکی شاد و دیگری غمگین. ما بیشتر چهره شادش را دیدیم و امروز نوبت دیدن روی غمگین فوتبال بود. به نظرم بعد از سال‌ها دیدن چهره شاد و روشن فوتبال اکنون نوبت دیدن روی غمگین و تاریکش فرا رسیده است. اکنون باید در لالیگا برای قهرمانی بجنگیم و البته فینال جام حذفی را هم داریم، در جام جهانی باشگاهی هم باید به میدان برویم و به این ترتیب هنوز فصل برای ما به پایان نرسیده است و باید برخیزیم. این فوتبال است و ما به این لحظات عادت نداریم.

کارلو آنچلوتی درباره آینده‌اش در رئال مادرید گفت: نمی‌دانم چه اتفاقی خواهد افتاد و نمی‌خواهم بدانم. حالا نمی‌توانم به این سؤال پاسخ بدهم. نمی‌دانم. وقتی کارم اینجا تمام شد، فقط یک کار می‌کنم و آن هم تشکر از باشگاه خواهد بود. این یک ناامیدی است اما امروز تحلیل وضعیت درست نیست. باید با سر بالا اعتراف کنیم که این فصل ما نیست. تیمی وجود ندارد که شکست‌ناپذیر باشد. باید روحیه تیمی را در آینده بهبود ببخشیم.

سرمربی ایتالیایی رئال در ادامه صحبت‌هایش گفت: باید اعتراف کرد که تیم نسبت به فصل قبل ضعیف‌تر ظاهر شد؛ به ویژه در کنترل توپ و تمرکز در بازی. من از واکنش روانی تیم نگران نیستم. باید یاد بگیریم تا بهتر شویم.

اعتراف آنچلوتی: اکنون نوبت دیدن چهره غمگین و تاریک فوتبال است/ رئال باید به خودش بیاید

کارلتو در پایان گفت: رئال مادرید برای کسب عناوین باقیمانده در این فصل تلاش خواهد کرد زیرا تیم با چالش‌های بزرگی در لیگ اسپانیا، جام حذفی و جام جهانی‌ باشگاه‌ها روبه‌رو است. فصل برای ما به پایان نرسیده است. هنوز در سه جام شانس قهرمانی داریم و باید نهایت تلاشمان را به کار بگیریم تا به بهترین شکل فصل را به پایان برسانیم. باز هم می‌گویم درباره آینده‌ام نمی‌توانم نظر بدهم. تنها این را می‌دانم که رئال باید به خود بیاید و این شرایط را پشت سر بگذارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه