سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

سرمربی تیم فوتبال ملوان:

نشان دادیم باظرفیت نیستیم

سرمربی تیم فوتبال ملوان گفت: به‌راحتی از این باخت نمی‌گذرم و در تمرین با بازیکنان صحبت می‌کنیم.

مازیار زارع

به گزارش خبرگزاری موج، مازیار زارع، سرمربی ملوان پس از شکست این تیم مقابل هوادار در لیگ برتر اظهار کرد: به اعضای تیم هوادار تبریک می‌گویم که کاملاً مستحق پیروزی بودند. بعد از دیدار با مس رفسنجان و برد مقابل این تیم در کنفرانس خبری گفته بودم بازی سختی پیش رو داریم که خیلی‌ها از این مساله انتقاد کرده بودند. هر روز در تمرین به بازیکنان این مساله را گوشزد کرده بودم. امروز عملکرد خوبی نداشتیم و باید بازیکنان زیادی را تعویض می‌کردم و شاید باید کل تیم را عوض می‌کردم.

او درباره دست‌کم گرفتن تیم هوادار در این شکست بیان کرد: اگر ۱۱ نفره بودیم، شرایط متفاوت می‌شد. تمام تلاش خودم را کردم تا بازیکنان، هوادار را دست‌کم نگیرند. این تیم در یزد توانست چادرملو را شکست بدهد. امروز واقعا تیم ما عملکرد خوبی نداشت. بچه‌ها باید درس بگیرند که وقتی حرفی زده می‌شود، به آن توجه کنند. به‌راحتی از این باخت نمی‌گذرم و در تمرین با آن‌ها صحبت می‌کنیم.

زارع درباره دلیل بازی ضعیف ملوان بیان کرد: این مساله به ظرفیت ما برمی‌گردد. ما فوتبالیست‌ها و مربیان باید ظرفیت بزرگ شدن را داشته باشیم و به بازیکنان در جلسه گفته بودم این‌گونه دیدارها نشان می‌دهد تیم‌ها چقدر ظرفیت دارند. نشان دادیم باظرفیت نیستیم و باید ظرفیت خودمان را بالا ببریم. ما وظیفه‌مان است که نتایج خوبی را کسب کنیم.

سرمربی ملوان درباره اخراج قائم اسلامی‌خواه افزود: اخراج بازیکن هم در این اتفاق لحاظ می‌شود. وقتی ۱۰ نفره هم بودیم، بازی یک‌طرفه بود و طبیعی بود که گل دوم را دریافت کنیم. یکی دو موقعیت نصفه و نیمه آوردیم.هوادار با فوتبالی که بازی کرد باید پیروز می‌شد و ما با فوتبالی که از دقیقه یک تا ۹۰ ارائه کردیم کاملا مستحق باخت بودیم.

او درباره درگیری بین اعضای نیمکت دو تیم گفت: این مسائل پیش می‌آید. کسی که آن حرف را زد شعور خانوادگی خود را به نمایش گذاشت و نشان داد چگونه تربیت شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه