ایوب العملود سه بازی آینده را از دست داد

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس به احتمال زیاد در سه بازی آینده نمی تواند سرخ پوشان را همراهی کند.

 ایوب العملود  پرسپولیس
به گزارش خبرگزاری موج

، ایوب العملود که در دیدار پرسپولیس و شمس آذر از ابتدا در ترکیب سرخ‌پوشان حضور داشت، در دقیقه ۴۹ دچار مصدومیت شد و نتوانست به بازی ادامه دهد. او جای خود را به یعقوب براجعه داد.

پس از این مصدومیت، روند درمانی العملود آغاز شد و کادر پزشکی پرسپولیس منتظر نتیجه MRI پای او هستند. برخلاف دفعات قبل که آسیب‌دیدگی او از ناحیه کشاله ران پای راست بود، این‌بار کشاله ران پای چپش آسیب دیده است. برآورد اولیه نشان می‌دهد که او حدود سه هفته از میادین دور خواهد بود.

پرسپولیس در سه بازی آینده به مصاف استقلال خوزستان، نساجی و سپاهان می‌رود و به احتمال زیاد، العملود در این دیدارها غایب خواهد بود. در حال حاضر پرسپولیس با ۴۷ امتیاز در مکان سوم جدول قرار دارد و شاگردان کارتال برای زنده نگه داشتن امیدهای خود جهت تکرار عنوان قهرمانی نیاز به پیروزی در بازی‌های باقی مانده خود در لیگ برتر دارند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه