سرخط خبرها
  • مدارک جدید استقلال برای پرونده آسانی به afc ارسال شد
  • ۳۰ هزار بازرس نامحسوس با پلیس راهور همکاری می‌کنند
  • فروشندگان بازار پروانه به پارکینگ حافظ منتقل می‌شوند
  • منتظری: بی‌توجهی به حجاب در دانشگاه‌ها زیبنده جامعه اسلامی نیست
  • تهران حدود ۲ هزار واگن کم دارد
  • برگزیدگان مسابقه بین‌الملل و آثار کوتاه جشنواره کودک معرفی شدند
  • رئیس فدراسیون جانبازان و توان‌یابان: امیدوارم بتوانیم رتبه بازی‌های آسیایی هانگژو را تکرار کنیم
  • پلمب ۵ شهربازی در تهران/ تشدید نظارت‌های ایمنی در اماکن تفریحی
  • مأمور خاطی در سنندج بازداشت شد
  • منظومه ماهواره‌های سنجشی با دقت تصویربرداری کمتر از یک‌متر در راه است
  • انصاری: تفاهم‌نامه همکاری محیط‌زیستی با عراق امضا می‌شود
  • وزیر ارتباطات: ۳ ماهواره از منظومه شهید سلیمانی تا آخر سال پرتاب خواهد شد
  • رئیس انستیتو پاستور ایران: طاعون روسیه هنوز تأیید رسمی نشده است
  • سرلشکر رضایی: در نبرد نظامی شکست خوردید؛ در جنگ اقتصادی هم شکست خواهید خورد
  • ۳ هسته عملیاتی گروهک تروریستی-تکفیری در جنوب‌شرق منهدم شدند

برد بارسلونا، سرمربی را خوشحال نکرد!

سرمربی بارسلونا خوشحال است که تیمش توانست برابر لاس‌پالماس به پیروزی برسد. او البته از نمایش شاگردانش راضی نیست.

سرمربی بارسلونا
به گزارش خبرگزاری موج

، بارسلونا در هفته بیست‌وپنجم رقابت‌های لالیگا مهمان لاس‌پالماس بود و توانست با نتیجه دو بر صفر به پیروزی برسد تا صدر جدول رده‌بندی را پس از چند ساعت از اتلتیکو مادرید پس بگیرد.

به نوشته روزنامه ال‌موندو، فلیک در نشست خبری بعد از بازی گفت: قبل از هر چیز باید بگویم که خوشحالم اولمو توانست در این بازی به تیم کمک کند. او در نیمه دوم به عنوان بازیکن تعویضی وارد زمین شد و گل نخست را به ثمر رساند. همه در کار تیمی شرکت داشتند. بسته نگه‌داشتن دروازه بسیار مهم است. ما در نیمه اول توپ‌های زیادی را از دست دادیم و می‌توانستیم بهتر ظاهر شیم اما در کل از عملکرد تیم و کسب پیروزی خوشحالم.

سرمربی بارسلونا ادامه داد:  بله، در نیمه نخست خوب نبودیم و طبیعی است که نگران شده باشم. بین دو نیمه به بازیکنان برخی موقعیت‌های نیمه اول را نشان دادیم تا بتوانند ببینند که چه چیزی را می‌توانیم بهتر انجام دهیم. من کاملاً از بازی راضی نیستم اما از سه امتیاز خوشحالم.

او درباره نبودن اولمو در ترکیب اصلی گفت: اولمو مصدوم بود و به‌تازگی بازگشته است. سایر بازیکنان از نظر بدنی یک قدم جلوتر بودند. اما در نهایت نیاز داریم به او دقایقی بازی بدهیم و از عملکرد و گل او خوشحالیم. فران تورس هم نیمکت‌نشین بود و توانست گل بزند. ما به همه بازیکنان نیاز داریم. در دو بازی اخیر شش امتیاز را کسب کردیم که این خوب است. طبیعی است که خسته باشیم اما خوشحالیم که هنوز در صدر جدول هستیم و این وضعیت خوبی است. ما می‌دانیم که قادر به بهترشدن هستیم و باید در بازی‌های بعدی بهتر و بهتر شویم و به پیشرفت‌مان ادامه دهیم.

فلیک درباره کلین‌شیت در چهار بازی از پنج بازی اخیر گفت: هر شخص مسئولیت خود را در حوزه خودش دارد. مدافعان ما بسیار خوب کار کردند. کاسادو امروز بازی خوبی را به نمایش گذاشت و پدری هم بازیکن شگفت‌انگیزی است.

سرمربی بارسلونا صحبت‌هایش را با این جمله به پایان رساند: به نظرم می‌توانستیم در نیمه نخست بازی بهتری را به نمایش بگذاریم. خوشبختانه در نیمه دوم به دو گل رسیدیم تا سه امتیاز را کسب کنیم. مهم کسب پیروزی و سه امتیاز بود که خوشبختانه به دست آمد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه