سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

جایگاه جودوکاران ایرانی در رنکینگ جهانی جوانان تغییر کرد

با اعلام جدیدترین رنکینگ جودو جوانان از سوی فدراسیون جهانی، علیرضا نیک سرشت و امیرعباس چوپان در رده پنجم و هفتم قرار گرفتند.

جودو
به گزارش خبرگزاری موج

​، بر اساس احتساب امتیازات رقابت‌های بین‌المللی، فدراسیون جهانی جودو رنکینگ جودوکاران جوان را اعلام کرد. بر این اساس با توجه به کسب مدال طلای مسابقات کاپ آزاد آفریقا ۲۰۲۵ تونس در رده جوانان توسط علیرضا نیک سرشت در وزن منفی صد کیلوگرم و کسب امتیاز ۳۲۰ در رنکینگ جهانی این جودوکار پرافتخار در این جدول با پنج رتبه صعود در جایگاه پنجم قرار گرفت. همچنین نیک سرشت در رنکینگ رده سنی بزرگسالان نیز با یک پله صعود جایگاه ۹۹ را از آن خود کرد.

و اما امیرعباس چوپان نیز با توجه به کسب دو مدال طلا در رده سنی جوانان و بزرگسالان در مسابقات کاپ آزاد آفریقا ۲۰۲۵ تونس، توانست با هشت رتبه افزایش و کسب ۲۸۴ امتیاز رتبه هفتم رنکینگ را به خود اختصاص دهد. او همچنین در رنکینگ رده سنی بزرگسالان نیز با ۱۹۰ پله صعود در رده ۱۷۸ ایستاد.

همچنین حسین نامدار نیز با توجه به کسب مدال طلا در مسابقات کاپ آزاد آفریقا ۲۰۲۵ تونس در رنکینگ رده سنی بزرگسالان در جایگاه ۱۴۶ قرار گرفت. الیاس پرهیزگار نیز با توجه به کسب مدال نقره مسابقات کاپ آزاد آفریقا ۲۰۲۵ تونس در رده سنی بزرگسالان با ۲۳۰ پله صعود، جایگاه ۲۲۰ رنکینگ بزرگسالان جهان را به نام خود ثبت کرد. طبق جدیدترین اعلام رنکینگ جهانی رده سنی بزرگسالان مریم بربط نیز در جایگاه ۱۲۱ قرار گرفته است.

گفتنی است بر اساس مقررات جدید از سوی فدراسیون جهانی جودو، جودوکارانِ جایگاه یک تا صد رنکینگ بزرگسالان و جودوکاران رده سنی جوانان و دارای جایگاه یک تا شانزده می‌توانند در مسابقات بزرگسالان جهان در سال ٢٠٢٥ حضور داشته باشند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه