سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد
  • اعتراف بلژیکی‌ها: بدترین رفتارها با ایران می‌شود
  • مخالفت آمریکایی‌ها با سفر ایران به آمریکا ۲ روز قبل از بازی با بلژیک
  • بن‌گویر خطاب به معاون ترامپ: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید
  • مجری آرژانتینی با انتشار خبر فوت پدر مسی اخراج شد
  • اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه
  • همراهی متا با رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران

مهدی طارمی نیمکت نشین اینتر میلان در بازی با اسپارتا پراگ شد

مهاجم ایرانی تیم فوتبال اینتر در بازی امشب تیمش در لیگ قهرمانان اروپا نیمکت نشین خواهد بود.

مهدی طارمی
به گزارش خبرگزاری موج

، تیم‌های فوتبال اینتر و اسپارتا پراگ شامگاه چهارشنبه در هفته هفتم مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا از ساعت ۲۳:۳۰ و در جمهوری چک رو در روی هم قرار می‌گیرند. اینتر و اسپارتا پراگ به ترتیب با ۱۳ و ۴ امتیاز در رده‌های هفتم و بیست و نهم قرار دارند و کسب سه امتیاز این بازی از اهمیت بالایی برخوردار است.

شبکه اسکای اسپورت ایتالیا در رابطه با این بازی نوشت: سیمونه اینزاگی، سرمربی اینترمیلان ، قصد دارد سه تغییر در ترکیب اصلی تیم خود برای بازی لیگ قهرمانان اروپا مقابل اسپارتا پراگ که بامداد فردا برگزار می‌شود، انجام دهد. سه بازیکنی که در پیروزی آخر هفته مقابل امپولی در ترکیب اصلی حضور داشتند، احتمالاً این بار بازی را از روی نیمکت آغاز خواهند کرد.

اینترمیلان، به‌عنوان قهرمان سری‌آ، با هدف کسب یک پیروزی مهم به پراگ سفر کرده است به همین دلیل، اینزاگی تصمیم به چرخش بازیکنان گرفته است تا علاوه بر حفظ آمادگی جسمانی تیم، عملکرد بهینه‌ای را در زمین به نمایش بگذارد.

کارلوس آگوستو که در بازی مقابل امپولی به جای الساندرو باستونی به‌عنوان مدافع مرکزی بازی کرده بود، احتمالاً به نیمکت بازخواهد گشت. باستونی، مدافع ملی‌پوش ایتالیا، به خط دفاعی بازمی‌گردد، درحالی‌که فدریکو دی‌مارکو همچنان در پست مدافع کناری چپ حضور خواهد داشت.

در خط میانی، هنریک مخیتاریان به احتمال زیاد جایگزین پیوتر زیلینسکی می‌شود. با توجه به مصدومیت هاکان چالهان‌اوغلو، کریستین اصلانی به‌عنوان تنها گزینه موجود در خط میانی حضور دارد و نیکولو بارلا نیز که جایگزین‌ناپذیر است، سه‌گانه میانه میدان را تکمیل می‌کند.

در خط حمله، مارکوس تورام احتمالاً در کنار لائوتارو مارتینز بازی خواهد کرد و جای مهدی طارمی را می‌گیرد. اگرچه مهدی طارمی تجربه بیشتری در رقابت‌های اروپایی دارد، اما عملکرد نه‌چندان قانع‌کننده او در بازی‌های اخیر باعث شده اینزاگی ترجیح دهد تورام را به میدان بفرستد.

با توجه به فشار زیاد برای دستیابی به نتیجه مطلوب، این تغییرات می‌تواند به ایجاد تعادل بین آمادگی جسمانی و کیفیت بازی کمک کند. اینتر برای صعود به مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان و تقویت جایگاه خود در جمع هشت تیم برتر، نیاز به نمایشی قدرتمند و منسجم دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه