سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

آمریکا برای مسی تمام شد؟

باشگاه اینتر میامی به خبر مصدومیت لیونل مسی و غیبت او در رقابت های کوپا آمریکا واکنش نشان داد.

لیونل مسی در اینترمیامی
به گزارش خبرگزاری موج

، درخشش لیونل مسی در اینترمیامی ادامه دارد. او در دیدار اخیر تیمش برابر سنت لوئیس که با تساوی ۳ بر ۳ به پایان رسید یکی از گل‌ها را به ثمر رساند.

بعد از این بازی برخی از رسانه ها از مصدومیت لیونل مسی از ناحیه مچ پا خبر دادند تا جایی که حتی از احتمال غیبت او در رقابت های کوپا آمریکا سخن به میان آوردند.

اما باشگاه اینترمیامی به خبر مصدومیت مسی واکنش نشان داد.

به نوشته اسپورت، خراردو مارتینو مصدومیت مسی را رد کرد و گفت: من که هیچ مصدومیتی را در مسی ندیدم. او بازی خوبی را به نمایش گذاشت و توانست یک گل هم به ثمر رساند. مسی مثل همیشه به اردوی تیم ملی فوتبال آرژانتین خواهد رفت و آماده رقابت های کوپا آمریکا می شود.

تیم ملی فوتبال آرژانتین مدافع عنوان قهرمانی در رقابت های کوپا  آمریکا است. این تیم جام قهرمانی را در سال ۲۰۲۱ با شکست برزیل در ماراکانا بالای سر برد و بسیار امیدوار است که با درخشش مسی و آمادگی بالایی که او دارد دوباره عنوان قهرمانی را در این رقابت ها به دست آورد.

مسی در اینترمیامی نمایش درخشانی داشته است. این فوق ستاره آرژانتینی در ۲۹ بازی با پیراهن اینترمیامی روی ۴۱ گل نقش داشته است که این بهترین آمار در تاریخ باشگاه است. مسی در این ۲۹ بازی ۲۵ گل به ثمر رسانده و ۱۶ پاس گل داده است.

مسی در سال ۲۰۲۴ در ۱۵ بازی ۱۵ گل به ثمر رسانده و ۱۱ پاس گل داده است تا نشان دهد که در بهترین حالت احتمالا در کوپا آمه ریکا به میدان خواهد رفت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه