سرخط خبرها
  • نقشه راه سه‌مرحله‌ای ایران برای دستیابی به مدار ۳۶ هزار کیلومتری
  • در همان روز، بازی فینال: اسپانیا - آرژانتین، ساعت ۲۲:۳۰، ورزشگاه مِت‌لایف نیوجرسی
  • یکشنبه ۲۸ تیر: بازی رده‌بندی: فرانسه - انگلیس، ساعت ۰۰:۳۰، ورزشگاه هارد راک میامی
  • سردار محبی: دشمن تصور نکند که می تواند جنگ را فرسایشی کند
  • تخصیص ۲ میلیارد دلار ارز به صنعت
  • ۷۵ درصد پسماندهای کشور دفن می‌شود
  • امتحانات نهایی یازدهم و دوازدهم در ۴ استان لغو شد
  • ایمنی خودرو پس از خطای انسانی، مهم‌ترین عامل تصادفات است
  • تردد از مسیر موردتأیید آمریکا در تنگه هرمز به صفر رسید
  • رئیس انجمن صنعت تایر: خودروسازان ۶ همت به این صنعت بدهکارند
  • والیبال نشسته ایران آمریکا را در هم‌ کوبید
  • نرخ بلیت پروازهای اربعین به‌زودی اعلام می‌شود
  • وزارت جهاد: با واردات روغن و خوراک دام فشار بر منابع آبی را کم می‌کنیم
  • شخم‌زدن ورزشگاه آزادی زیر ذره‌بین مجلس
  • آغاز دور جدید حملات اینترنشنال به ایست‌های بازرسی
  • بازار نفت در آستانه تهی شدن با بسته شدن مجدد هرمز
  • توضیح وزارت ارشاد درباره انتشار اطلاعات مالی هنرمندان

تراکتور تبریز با شکست از مس رفسنجان حذف شد

تیم فوتبال مس رفسنجان با شکست تراکتور تبریز در وقت‌های تلف شده به مرحله نیمه‌نهایی جام حذفی صعود نمود.

مس رفسنجان
به گزارش خبرگزاری موج

، تیم‌های فوتبال تراکتور تبریز و مس رفسنجان در مرحله یک‌چهارم نهایی جام حذفی از ساعت ۱۹ در ورزشگاه یادگار امام و با قضاوت حسن اکرمی به مصاف هم رفتند.

تلاش دو تیم در ۴۵ دقیقه اول بی‌نتیجه ماند و دو تیم با تساوی بدون گل به رختکن رفتند. در نیمه دوم و در دقیقه ۷۵ روی یک صحنه مشکوک، داور اعلام ضربه پنالتی برای تراکتور کرد که این تصمیم با اعتراض مسی‌ها همراه بود. رحمان جعفری پشت توپ ایستاد اما ضربه او با بی‌دقتی از بالای دروازه حامدلک به بیرون رفت تا تراکتور یک فرصت استثنایی را از دست بدهد.

با نتیجه تساوی دو تیم در وقت‌های قانونی، تکلیف تیم برنده به وقت‌های اضافه کشیده شد. در همان لحظات ابتدایی نیمه نخست وقت اضافه، محمدمهدی محبی با یک حرکت عرضی پشت خط محوطه جریمه تراکتور و با شوتی ناگهانی توپ را از زیر دست‌های حسین پورحمیدی به گل تبدیل کرد تا شاگردان محرم نویدکیا در آستانه صعود به مرحله نیمه‌نهایی قرار بگیرند.

در نیمه دوم تلاش‌های بازیکنان تراکتور ثمره‌ای در بر نداشت تا این بازی با نتیجه یک بر صفر به سود مس رفسنجان به پایان برسد. با این نتیجه شاگردان محرم نویدکیا باید در نیمه نهایی به مصاف آلومینیوم اراک بروند.

 

ترکیب تراکتور:
حسین پورحمیدی، مهدی شیری، عارف آقاسی، شجاع خلیل‌زاده، محمد نادری، ریکاردو آلوز، صفا هادی، سیدمهدی حسینی، گوستاوو واگنین، مهدی هاشم‌نژاد و رحمان جعفری.
سرمربی: حمید مطهری

 

ترکیب مس‌رفسنجان:
حامدلک، حسن جعفری، محمد نژادمهدی، رامتین سلیمان‌زاده، میثم تیموری، فرشید باقری، جلال‌الدین علی‌محمدی، سعید واسعی، محمدمهدی محبی، منتظرمحمد و سجاد شهباززاده.
سرمربی: محرم نویدکیا

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه