سرخط خبرها
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

نیمه پر اشتباه برای قرمزها،

پرسپولیس ۴ - فولاد خوزستان ۲

نیمه اول دیدار تیم های پرسپولیس و فولاد با برتری شاگردان آل نعمه به پایان رسید. بیرانوند در این شکست نقش اصلی را داشت و دو اشتباه وحشتناک داشت.

دیدار تیم های فوتبال پرسپولیس و فولاد
به گزارش خبرگزاری موج

، تیم‌های فوتبال پرسپولیس و فولاد در هفته نوزدهم رقابت‌های لیگ برتر از ساعت ۱۷:۳۰ و با قضاوت سیدرضا مهدوی در ورزشگاه آزادی به مصاف هم رفتند که نیمه اول این دیدار با نتیجه دو بر یک به سود فولاد به پایان رسید.

ترکیب پرسپولیس: علیرضا بیرانوند، فرشاد فرجی، حسین کنعانی، عبدالکریم حسن، دانیال اسماعیلی فر، مسعود ریگی، سروش رفیعی، استون اورونوف، مهدی ترابی، امید عالیشاه، عیسی آل کثیر

ترکیب فولاد: کریستوفر کنت، موسی کولیبالی، محمد علی نژاد، شاهین توکلی، لوکاس کاندیدو، مجتبی نجاریان، ابراهیم حصار، حمید بوحمدان، ساسان انصاری، وحید حیدریه، لوسیانو پری را

در دقیقه ۳ و پس از برخورد مسعود ریگی با لوکاس کاندیدو، هافبک سرخ‌ها از ناحیه سر مصدوم شد و لحظاتی بازی متوقف شد.

پس از آن بازیکنان پرسپولیس از سمت راست و با دانیال اسماعیلی فر به سمت دروازه فولاد نزدیک شدند و این بازیکن توپ را به محوطه جریمه ارسال کرد و ضربه سر آل کثیر به شکل خطرناکی از کنار دروازه به بیرون رفت.

در دقیقه ۱۰ بازیکنان فولاد به سمت دروازه پرسپولیس نزدیک شدند و از سمت چپ موسی کولیبالی به شکل زمینی توپ را به محوطه جریمه پرسپولیس ارسال کرد که پس از برخورد به بیرانوند توپ راهی دروازه شد تا حساب کار یک بر صفر شود. در این هفته از مسابقات لیگ برتر دروازه بانان نقش پررنگی در به ثمر رسیدن گل‌ها داشتند.

پس از گلزنی فولاد، بازیکنان پرسپولیس حملات بیشتری را به سمت دروازه فولاد تدارک دیدند و در دقیقه ۳۰، حرکت عالی و دریبل ترابی در محوطه با شوت خوبش همراه شد که کنت توپ را راهی کرنر کرد. در شروع مجدد بازیکنان پرسپولیس اعتقاد به خطای هند پنالتی داشتند اما داور چنین اعتقادی نداشت.

در دقیقه ۳۵ مهدی ترابی صاحب توپ شد و آن را در بیرون محوطه جریمه به اوستون ارونوف رساند و این بازیکن دوباره به ترابی پاس داد و هافبک باهوش پرسپولی، ارونوف را بار دیگر در محوطه جریمه صاحب توپ کرد و این بازیکن با شوت خود توانست گل تساوی را برای تیم خود به ثمر برساند تا حساب کار یک بر یک شود.

در دقیقه ۴۱ ضربه آزاد برای فولاد شکل گرفت و بازیکن این تیم توپ را به محوطه جریمه ارسال کرد و روی خروج اشتباه بیرانوند، فرشاد فرجی به توپ ضربه زد و در آستانه ورود توپ به دروازه توپ با برخورد به سر عبدالکریم حسن گل دوم را برای فولاد به ارمغان آورد.

محمدحسین کنعانی زادگان در دقیقه ۴۴ و پس از ارتکاب خطا از سوی داور، کارت زرد دریافت کارت تا در این فصل ۴ کارته شود و دیدار هفته بیستم برابر استقلال تهران را از دست داد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه