سرخط خبرها
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است
  • پزشکیان: حضور مردم در رزمایش جانفدایان نماد صیانت از استقلال کشور است
  • ردیابی مصرف بنزین با کارت بانکی

رئیس باشگاه پورتو:

طارمی مثل امباپه است

رئیس باشگاه پورتو در واکنش به جدایی احتمالی مهدی طارمی، گفت: شرایط او مثل امباپه است و می‌خواهد بعد از اتمام قراردادش به تیم دیگری برود. برای ما بازیکنانی که در پورتو می‌مانند، مهم هستند.

مهدی طارمی
به گزارش خبرگزاری موج

، پینتو داکاستا رئیس باشگاه پورتو در گفت‌وگو با رسانه‌های پرتغالی در خصوص جدایی احتمالی مهدی طارمی مهاجم ایرانی این تیم و پیوستن به اینتر در پایان فصل جاری، اظهار داشت: جدایی مهدی طارمی مهم است اما آنهایی که همچنان در پورتو حضور دارند، اهمیت بیشتری دارند.

وی افزود: او و سایر نفراتی که به پایان قرارداد خود می‌رسند، حق انتخاب دارند. هر بازیکنی می‌تواند برای آینده‌اش تصمیم‌گیری کند و این مساله طبیعی است.

رئیس باشگاه پورتو بیان کرد: شرایط طارمی مثل امباپه است. طارمی می‌خواهد به اینتر برود و امباپه نیز با اتمام قراردادش، پاریس را به مقصد مادرید ترک می کند. با تمام قرارداد بازیکنان، کاری از دست ما برنمی‌آید و برای همه بازیکنان آرزوی موفقیت داریم.

گفتی است، مهدی طارمی پس از حضوری موفق در باشگاه پورتو، قصد دارد در پایان فصل جاری و پس از اتمام قراردادش با این باشگاه پرتغالی، راهی اینتر ایتالیا شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه