سرخط خبرها
  • محاکمه زن جوان به اتهام کور کردن همسرش
  • گام بلند موی‌تای ایران برای ارتقای سطح داوری و حضور در عرصه‌های جهانی
  • سرانجام نامگذاری فرودگاه مهرآباد و بوستان ولایت به نام رهبر شهید
  • قالیباف به هگست: اگر به دارایی‌های ما حمله کنید، حمله می‌کنیم
  • تحول زیرسطحی تهران کلید خورد؛ از توسعه پارکینگ تا ایجاد فضاهای پناهگاهی
  • تخصیص تسهیلات ۸۵۰ میلیون تومانی به ۱۴۶۴ واحد مسکن نهضت ملی
  • وزارت اطلاعات: ۳ هسته عملیاتی تروریستی در جنوب شرق کشور منهدم شد
  • بازداشت اشخاص اجاره‌ای رژه خودرویی منسوب به گروهک منافقین در کرج
  • نرخ سوم بنزین ۱۰ هزار تومان شد/ بهای سهمیه اول و دوم ثابت ماند
  • نرخ کرایه تاکسی‌های اینترنتی با افزایش قیمت بنزین افزایش نمی‌یابد
  • حذف کامل چک کاغذی تا سال آینده با ۲۸۵ شاخص
  • پرسپولیس- ذوب آهن/ یورش سرخپوشان برای شکار گاندو
  • مدارس دولتی حق گرفتن وجه برای ثبت‌نام دانش‌آموزان را ندارند
  • هشدار پلیس درباره اشغال پارکینگ‌های اختصاصی جانبازان و معلولان

دروازه‌بان تیم پرسپولیس:

بحث خزانه فدراسیون در جریمه‌ها وسط بود/نتوانستیم نمایش خوب خود را مقابل نساجی انجام دهیم

دروازه‌بان تیم پرسپولیس ابراز داشت: از ابتدا دنبال این جریمه بودند به هر حال بحث خزانه فدراسیون است.

 بیرانوند
به گزارش خبرگزاری موج

، تیم فوتبال پرسپولیس تهران در هفته یازدهم لیگ برتر در مصاف با نساجی مازندران به پیروزی یک بر صفر رسید.

علیرضا بیرانوند پس از این دیدار بیان کرد: در بازی‌ای که شاید نتوانستیم نمایش خوب خود را مقابل نساجی انجام دهیم اما باز هم خدا را شکر که سه امتیاز بازی را گرفتیم و از هواداران هم تشکر می‌کنیم که در این هوای سرد به ورزشگاه آمدند.

بیرانوند در مورد اینکه گوش آریا برزگر را گرفت، تصریح کرد: آریا برزگر اگر یادتان باشد جوان بود و وقتی در تیم پرسپولیس بود گوشش را گرفتم و گفتم یک چیزی می‌شود امروز هم دوباره گوش او را گرفتم و گفتم دیدی چیزی شدی! او در لیگ برتر فیکس بازی می‌کند و تیم‌های بزرگ هم او را دوست دارند امیدوارم که بدرخشد و روز به روز پیشرفت کند.

گلر تیم پرسپولیس در مورد بازگرداندن چهار امتیاز سپاهان تصریح کرد: شاید هواداران ناراحت شوند اما من خیلی خوشحالم که چهار امتیاز سپاهان را برگرداندند. چون دوست نداشتم تیم بزرگی که بازیکنان بزرگی هم گرفته بود و تیم را روی قهرمانی بسته بود آخر فصل اگر قهرمان نشود بگوید اگرچهار۴ امتیاز را کسر نمی‌کردند قهرمان می‌شدند. البته من سر از قانون آنها درنمی‌آورم چهار امتیاز را برمی‌گردانند اما شش بازیکن سپاهان را محروم می‌کند این در حالی است که این شش بازیکن در همه بازی‌ها حضور داشته‌اند. فقط می‌توانم بگویم اینجا ایران است!

بیرانوند در مورد رای استیناف که تنها جریمه برای باشگاه باقی ماند گفت: از ابتدا دنبال این جریمه بودند به هر حال بحث خزانه فدراسیون است. واقعا بعضی اوقات اتفاقاتی رخ می‌دهد و فدراسیون کارهایی انجام می‌دهد که خود تیم‌ها و هواداران به جان هم بیفتند. واقعا اتفاقات خوبی نیست. اتفاقی که افتاد به ضرر پرسپولیس شد و ای کاش پرسپولیس سقف را رعایت نمی‌کرد.

او افزود: عیسی آل کثیر به خاطر چهار، پنج تومان نماند. به قول آقای گل‌محمدی یک کلاه گشاد روی سر ما گذاشتند. من صحبتی شنیدم مبنی بر اینکه آقای قنبرزاده گفته است این قانون آزمایشی بوده است و نمی‌دانم شاید کسی به او پیامک داده که این حرف را بزند. آقای قنبرزاده این حرف از شما بعید است. شما که این سقف را گذاشتید بارها مصاحبه کردید و آن قدر راجع به آن حرف زدید الان بگویید آزمایشی است در کت من نمی‌رود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه