سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

حامد حق شناس آخرین طلایی پاراتکواندو شد

مدال طلا توسط حامد حق شناس بدست آمد و تیم ملی ۱۰ نفره پاراتکواندو با چهار طلا، سه نقره و سه برنز به کار خود در این دوره از بازی‌ها پایان داد.

حامد حق شناس پاراتکواندو

به گزارش خبرگزاری موج، حامد حق شناس آخرین نماینده تیم پاراتکواندو ایران در این دوره بازی‌های پاراآسیایی در مبارزه نهایی وزن ۸۰+ کیلوگرم به مصاف «نیشان عمرلی» از قزاقستان رفت و به برتری ۳۰ به ۱۱ رسید و صاحب مدال طلا شد.

حق شناس بعد از یک دور استراحت «علی بدر» از بحرین را ۲۵ بر ۳ شکست داد و به نیمه نهایی صعود کرد و در این مرحله هم «گاریپولایف» از قزاقستان را ۳۱ بر صفر از پیش رو برداشت و راهی مبارزه پایانی شد.

تیم ملی پاراتکواندو ایران با ۱۰ ورزشکار برای اولین با در بازی‌های آسیایی حضور پیدا کرد و با نتیجه‌ای صد درصدی، همه اعضای تیم ملی موفق به کسب مدال شدند. این تیم با ۴ مدال طلا روزا ابراهیمی، مهدی پور رهنما، علیرضا بخت و حامد حق شناس نشان نقره رومینا چمسورکی، سعید صادقیان پور و لیلا میرزایی و ۳ نشان برنز مریم عبدالله پور، مهدیه حسینی و نرگس جوادی به کار خود پایان داد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه