سرخط خبرها
  • دستگیری متهم متواری مخل نظام ارزی کشور در پیرانشهر
  • دستور وزیر اقتصاد به بانک‌ها برای حمایت از بنگاه‌های آسیب‌دیده
  • جهش ۴۰۰ درصدی اعتبارات بیمه کشاورزی
  • مهار آتش‌سوزی گسترده در کارگاه تولید الکل صنعتی در خاوران
  • آزمون وکالت ۱۴۰۵ اواسط آبان برگزار می‌شود
  • نخستین آزمون ورودی دبیرستان‌های پلیس با حضور ۹۰۶ داوطلب برگزار شد
  • وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر پرداخت مطالبات گندمکاران هستیم
  • رونمایی مهدی تاج از سامانه هوش مصنوعی و VAR بومی
  • ورود متروباس‌ها و اتوبوس‌های ۱۸ متری برقی به تهران
  • امیر جهانشاهی: پای نظامی آمریکایی به ایران باز شود آن را قطع می‌کنیم
  • معاون سیاسی وزارت کشور: توهین به رئیس‌جمهور جرم است/ در مورد قانون حجاب هیچ تغییری ایجاد نشده است
  • تمدید سنوات تحصیلی دانشجویان تا پایان شهریور
  • کسوت فوتبال: فوتبال ایران آماتور است، اما بازیکنان پول حرفه‌ای می‌گیرند
  • اعضای باند فروش سکه های تقلبی در قم دستگیر شدند
  • معتمدیان: هیچ واحد تولیدی در تهران نباید بدون اطلاع قبلی با قطعی برق مواجه شود
  • وزارت اطلاعات: خبرنگاران نقش بارزی در ناکامی سربازان رسانه‌ای دشمن داشتند
  • هیچ برنامه‌ای برای جیره‌بندی یا قطعی برنامه‌ریزی‌شده آب وجود ندارد
  • هنوز درباره افزایش قیمت بنزین جمع‌بندی نشده است/ کالا برگ قطعا افزایش می‌یابد
  • آماده‌شدن تفاهم‌نامه‌های سرمایه‌گذاری ۲۰ همتی در شرکت شهر فرودگاهی امام
  • آغاز ساخت پناهگاه و پارکینگ - پناهگاه در تهران

حذف زودهنگام کیانی و میرنوراللهی از رقابت‌های تکواندو آسیا

روز دوم رقابت‌های تکواندو بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲ هانگژو با حذف زودهنگام ناهید کیانی و نرگس میرنوراللهی در بخش بانوان پیگیری شد.

تکواندو

به گزارش خبرگزاری موج، روز دوم رقابت‌های کیوروگی بازی‌‎‎های آسیایی هانگژو از بامداد سه‌شنبه با برگزاری رقابت‌های اوزان ۵۳- و ۵۷- کیلوگرم بانوان و ۶۳- کیلوگرم آقایان آغاز شد و ناهید کیانی و نرگس میرنوراللهی با شکست مقابل رقبای خود از دور رقابت‌ها کنار رفتند.

ناهید کیانی، قهرمان تکواندو جهان در سال ۲۰۲۳ در رقابت‌های وزن ۵۳- کیلوگرم پس از استراحت در دور نخست، با نتیجه ۲ بر یک مغلوب چوتیکان جونگ کول راتاناواتانا از تایلند شد تا شوک بزرگی به تکواندوی بانوان کشورمان وارد شود.

نماینده کشورمان در این مبارزه ابتدا در راند نخست با نتیجه ۹ بر ۴ مغلوب حریف تایلندی شد، اما راند دوم با نتیجه ۸ بر ۴ حریف خود را شکست داد تا سرنوشت مسابقه به راند سوم کشیده شود. این راند نیز با نتیجه ۶-۶ به سود نماینده تایلند اعلام شد تا کیانی وداع زودهنگامی با مسابقات داشته باشد.

همچنین نرگس میرنورالهی در رقابت‌های وزن ۵۷- کیلوگرم بانوان در نخستین دیدار به مصاف یوجین کیم از کره جنوبی رفت و در دو راند متوالی و با نتایج ۱۳ بر یک و ۹ بر ۸ مغلوب حریف خود شد و پس از ناهید کیانی دومین حذف‌شده تکواندو بانوان لقب گرفت.

علیرضا حسین‌پور نیز در رقابت‌های وزن ۶۳- کیلوگرم در دو دیدار ابتدایی خود موفق به شکست نمایندگان اندونزی و پاکستان شد تا دقایقی دیگر در مرحله یک‌چهارم نهایی حریف گیبوم لی از کره‌ جنوبی شود.

روز گذشته و در نخستین روز برگزاری مسابقات کیوروگی، مهدی حاجی‌موسایی در وزن ۵۸- کیلوگرم به مدال نقره رسید و مبینا نعمت‌زاده نیز در وزن ۴۹- کیلوگرم، مدال برنز را کسب کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه