سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

حسینی، سرمربی پیکان:

روی نیمکت استقلال یک فحاش پرتغالی است

سرمربی پیکان گفت: یک بنده خدایی روی نیمکت استقلال بود و به پرتغالی فحاشی می‌کرد، ایرادی ندارد چرا که در عصبانیت آدم‌ها از کوره در می‌روند و به نظرم شلوغش نکنیم.

مجتبی+حسینی

به گزارش خبرگزاری موج، مجتبی حسینی سرمربی فوتبال پیکان پس از شکست ۲ بر صفر تیمش مقابل استقلال در چارچوب هفته بیستم لیگ برتر فوتبال گفت: شکست تلخی برای برای تیم ما بود و ما چوب اشتباهات خود را خوردیم. درست در دقایقی که بازی در کنترل ما بود، هافبک میانی ما روی اضافه کاری توپ را لو داد و حریف از این موضوع به خوبی استفاده کرد. باید اعتراف کرد که قایدی گل استثنایی را به ثبت رساند. این بازیکن از موقعیت صفر درصد گل می‌زند و استقلال باید مدیون قایدی باشد.

 

اگر ساپینتو ناراحت نمی‌شود، ما قوی‌تر بودیم

 

سرمربی پیکان خاطرنشان کرد: در ادامه رقابت، بازی دست ما بود و اگر سرمربی حریف ناراحت نمی‌شود، باید بگویم که فوتبال قوی ارائه دادیم. امروز گل‌هایی خوردیم که کمتر در لیگ اتفاق می‌افتد و از این بابت به استقلال تبریک می‌گویم اما این چیزی از ارزش تیم ما کم نمی‌کند. چوب بی‌تجربگی تیم خود را خوردیم.

او درباره عملکرد داور این دیدار اظهار کد: بازی صحنه خاصی نداشت اما بیژن حیدری دوست دارد به تیم‌هایی که ضعیف‌تر و کم نام و نشان هستند، راحت کارت دهد. به او هم خسته نباشید می‌گویم.

حسینی درباره صحبت‌های تند ریکاردو ساپینتو گفت: این مربی واقعا در مورد احترام صحبت می‌کند؟ واقعا جالب است! تیم ما را همه می‌شناسند و دنبال حاشیه نیسیتم. یک بنده خدایی روی نیمکت استقلال بود و به هر توپی اعتراض می‌کرد. این شخص به پرتغالی فحاشی می‌کرد. ایرادی ندارد چرا که در عصبانیت آدم‌ها از کوره در می روند و به نظرم شلوغش نکنیم.

او در پایان گفت: اسیر تجربه و کیفیت قایدی شدیم. تیم ما باخت و همه زحمت خود را کشیدند. کنترل بازی بیشتر در اختیار ما بود و در خصوص گل اول نباید اشتباه می‌کردیم.

 

بیشتر بخوانید:

استقلال در هوای سرد پیکان را پنچر کرد

نه تنها قائدی بلکه سایر بازیکنان هم خوب کار می‌کنند / در مسیر خوبی هستیم

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه