سرخط خبرها
  • پرداخت معوقات بازنشستگان بدون وقفه در حال انجام است
  • اختصاص ۱۱ هزار ظرفیت سفر عتبات در نیمه دوم شهریور
  • ۴ هزار و ۹۰۰ مدرسه لرستان آماده استقبال از دانش‌آموزان هستند
  • شکایت تراکتور از باشگاه پرسپولیس
  • خرید و فروش واحدهای نهضت ملی مسکن همچنان ممنوع است
  • مهدی چمران: حمل و نقل رایگان تا زمان تصویب مصوبه جدید ادامه می‌یابد
  • مخالفت مجلس و دیوان محاسبات با طرح دولت برای تعرفه خودروهای وارداتی
  • ممنوعیت هرگونه شرط‌گذاری مالی برای ثبت‌نام در مدارس دولتی
  • پرونده قضایی حمله آمریکا به مراسم عروسی کوهستک تشکیل شد
  • سخنگوی قوه قضائیه: محمدباقر خرازی در بازداشت است
  • محاکمه زن جوان به اتهام کور کردن همسرش
  • گام بلند موی‌تای ایران برای ارتقای سطح داوری و حضور در عرصه‌های جهانی
  • سرانجام نامگذاری فرودگاه مهرآباد و بوستان ولایت به نام رهبر شهید
  • قالیباف به هگست: اگر به دارایی‌های ما حمله کنید، حمله می‌کنیم
  • تحول زیرسطحی تهران کلید خورد؛ از توسعه پارکینگ تا ایجاد فضاهای پناهگاهی
  • تخصیص تسهیلات ۸۵۰ میلیون تومانی به ۱۴۶۴ واحد مسکن نهضت ملی
  • وزارت اطلاعات: ۳ هسته عملیاتی تروریستی در جنوب شرق کشور منهدم شد

اجلاس والیبال آسیای مرکزی در کیش به دلیل نبود پرواز بین‌المللی لغو شد

مجمع عمومی سالیانه فدراسیون‌های ملی والیبال منطقه آسیای مرکزی به دلیل نبود پروازهای بین‌المللی به کیش به صورت آنلاین برگزار خواهد شد.

فدراسیون والیبال

به گزارش خبرگزاری موج، مجمع عمومی سالیانه منطقه آسیای مرکزی در سال ۲۰۲۲ قرار بود به ریاست محمدرضا داورزنی و با حضور ریتا سوبابا و کیاتیپونگ رئیس و دبیر کل کنفدراسیون والیبال آسیا و روسای فدراسیون والیبال ۱۳ کشور عضو شامل قزاقستان، قرقیزستان، بوتان، افغانستان، بنگلادش، مالدیو، ترکمنستان، هند، پاکستان، سری‌لانکا، ازبکستان، تاجیکستان و نپال از پنجم لغایت هشتم بهمن ماه سال جاری در جزیره کیش برگزار شود.

بر اساس اعلام مسئولان سازمان منطقه آزاد کیش قرار بود پروازهای دبی به کیش از ۲۴ آذرماه راه‌اندازی شود که با توجه به محقق نشدن این موضوع و همچنین نبود پرواز از مقصد کشورهای عضو به  کیش از طریق پرواز مسقط به این جزیره، طی جلسه‌ای که شب گذشته محمدرضا داورزنی رئیس فدراسیون والیبال ایران با محمد لطیف رئیس منطقه مرکزی آسیا داشت، مقرر شد اجلاس سالیانه این منطقه در سال ۲۰۲۲ با حضور اعضا به صورت آنلاین برگزار شود.

اجلاس ۲۰۲۳ منطقه آسیای مرکزی به میزبانی ایران در جزیره کیش(در صورت راه‌اندازی پروازهای دبی به کیش) یا تهران در سال آینده (۱۴۰۲) تشکیل خواهد شد.

به این ترتیب بر اساس اعلام رئیس منطقه آسیای مرکزی اجلاس سالیانه ۲۰۲۲ از ساعت ۸:۳۰ روز یکشنبه ۹ بهمن ماه به صورت آنلاین برگزار می‌شود.

در این اجلاس سالیانه پیرامون بودجه‌بندی، تقویم مسابقات، فعالیت‌های آینده و هماهنگی با کنفدراسیون والیبال آسیا و فدراسیون جهانی والیبال بحث و بررسی خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه