سرخط خبرها
  • شهردار تهران: بخشی از امور معیشتی تهران به شهرداری واگذار شد
  • آمادگی کامل برای برگزاری آزمون سراسری/ پیامک مشمولان سهمیه جنگ جعلی است
  • فرودگاه‌های آسیب‌دیده دوباره وارد چرخه عملیاتی شدند
  • رانندگی غیر مجاز دختربچه ۱۱ ساله، جان پاکبان مهابادی را گرفت
  • شمسایی: تیم ملی ارث پدری نیست؛ در به روی شایسته‌ها باز است
  • هشدار پلیس فتا درباره بدافزار‌های جدید ارز دیجیتال
  • ولایتی: نگاه راهبردی محسن رضایی پشتوانه‌ای موثر برای صیانت از منافع ملی است
  • دستگیری متهم متواری مخل نظام ارزی کشور در پیرانشهر
  • دستور وزیر اقتصاد به بانک‌ها برای حمایت از بنگاه‌های آسیب‌دیده
  • جهش ۴۰۰ درصدی اعتبارات بیمه کشاورزی
  • مهار آتش‌سوزی گسترده در کارگاه تولید الکل صنعتی در خاوران
  • آزمون وکالت ۱۴۰۵ اواسط آبان برگزار می‌شود
  • نخستین آزمون ورودی دبیرستان‌های پلیس با حضور ۹۰۶ داوطلب برگزار شد
  • وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر پرداخت مطالبات گندمکاران هستیم
  • رونمایی مهدی تاج از سامانه هوش مصنوعی و VAR بومی
  • ورود متروباس‌ها و اتوبوس‌های ۱۸ متری برقی به تهران
  • امیر جهانشاهی: پای نظامی آمریکایی به ایران باز شود آن را قطع می‌کنیم
  • معاون سیاسی وزارت کشور: توهین به رئیس‌جمهور جرم است/ در مورد قانون حجاب هیچ تغییری ایجاد نشده است

ناهید کیانی قهرمان تکواندوی آسیا شد

ناهید کیانی نماینده وزن ۵۳- کیلوگرم تکواندوی بانوان ایران با شکست رقبای خود به مدال طلای آسیا رسید.

ناهید کیانی

به گزارش خبرگزاری موج، بیست و پنجمین دوره رقابت های تکواندو قهرمانی آسیا با حضور ۳۸۶ تکواندوکار از ۳۴ کشوراز امروز جمعه به مدت ۴ روز و به میزبانی کره جنوبی در سالن «هوبان» شهر چانچئون آغاز شد.

تیم ملی بانوان ایران در روز نخست این مسابقات دو نماینده داشت که حاصل تلاش آنها یک طلا و یک برنز بود و تنها نماینده تیم مردان ایران نیز به یک مدال برنز رسید.

ناهید کیانی نماینده وزن ۵۳- کیلوگرم ایران در مبارزه پایانی برای کسب مدال طلا  به دیدار «چاروس کامایوا»  نفر ۱۳ رنکینگ جهانی و دارنده مدال طلای آسیا و ارتش های جهان رفت و در نهایت دو بر صفر صاحب پیروزی شد و بر روی سکوی نخست آسیا ایستاد.

کیانی پیش از این دور نخست استراحت داشت  سپس  ۲ بر یک  (راند اول ۸ - ۳) و (راند دوم ۱۵ -۳) برابر کانابال از فیلیپین به برتری رسید و در دیدار دوم نیز با نتیجه ۲ بر صفر (راند اول ۶-۴) و (راند دوم ۱۲-۲) برابر  «وانگ ژیالو» از کشور چین  به پیروزی رسید و راهی فینال شد.

 دانیال بزرگی در وزن ۶۸- کیلوگرم دیگر نماینده تیم مردان ایران در روز نخست بود. وی ابتدا برابر ژانگ از کره جنوبی ۲ بر صفر و با نتایج ۱۱ بر۳ و ۱۴ بر۲ پیروز شد و سپس مقابل حسین لطفی از افغانستان با حساب ۲ بر یک( ۱۶ بر ۴، ۱۴بر ۱۶ و ۱۶ بر ۱۰) به برتری رسید و راهی مرحله نیمه نهایی رسید اما در مرحله نیمه نهایی برابر اولوگ‌بک رشیدوف از ازبکستان و قهرمان المپیک توکیو با نتیجه ۲ بر صفر( ۱۱بر ۷ و ۱۱بر ۳) شکست خورد و به مدال برنز رسید.

همچنین زهرا شیدایی در وزن ۵۷- کیلوگرم نیز دیگر نماینده بانوان ایران در روز نخست قهرمانی آسیا بود. شیدایی پس از یک دور استراحت، در مرحله یک چهارم نهایی برابر یاسین یارا محمد از اردن ۲ بر صفر( ۶بر۴ و ۲ بر صفر)  به برتری رسید و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. شیدایی در مرحله نیمه نهایی برابر لو زونگشی از کشور چین با نتیجه ۲ بر صفر( ۱۲ بر ۲  ۱۲ بر ۳ )  شکست خورد و به مدال برنز بسنده کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه