سرخط خبرها
  • واکنش قاطع قالیباف به دروغ الزام واردات محصولات آمریکایی
  • رامین رضاییان، در رده‌ هشتم خلاق‌ ترین بازیکنان جام جهانی ۲۰۲۶
  • پرواز مستقیم تهران - دوبی از ۱۰ تیر ماه برقرار می‌شود
  • دعوت از لژیونر دورگه جدید به اردوی تیم ملی بسکتبال
  • آتش زدن پرچم آمریکا در ایران ممنوع نیست
  • پلاک شدن اسکوترها جدی تر شد
  • دانمارک به دنبال ممنوعیت پخش اذان ازبلند گو‌های مساجد شد
  • اعتراض کمدین آمریکایی به ویزای یک روزه بازیکنان ایران
  • ادامه برخورد نادرست علیه بیماران در کمپ‌های ترک اعتیاد
  • اصناف: گرانی لحظه‌ای، صنف ها را از قیمت‌گذاری عاجز کرد
  • پیشنهاد افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی اعتبار کالابرگ برخی دهک‌ها روی میز دولت
  • مراقب کلاهبری بازار داغ شرط بندی جام‌جهانی باشید
  • مفقود شدن بیش از ۲۱ هزار نفر در زلزله‌های ونزوئلا
  • سقوط ۵ درصدی بیت‌کوین در ۳۰ دقیقه
  • ملی‌پوشان والیبال با مچ‌بند مشکی و شعار ای ایران به مصاف آمریکا رفتند
  • تبدیل سالن لیگ ملت های والیبال به سونا با ۳۰ درجه گرما
  • هلال‌احمر برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا اعلام آمادگی کرد
  • طرح ۵۶ بندی آلمان برای ممنوعیت حضور کودکان در فضای مجازی
  • اسکورت ۴ طرفه ایران در سیاتل
  • درخشش تیم ملی المپیاد جغرافیای ایران در رقابت‌های بین‌المللی

فضل الله باقرزاده:

هنوز زمان برگزاری انتخابات فدراسیون شمشیربازی مشخص نیست

سرپرست فدراسیون شمشیربازی تاکید کرد هنوز زمان برگزاری انتخابات این فدراسیون مشخص نیست اما او هست تا خدشه ای به امور فدراسیون وارد نشود!

شمشیربازی

به گزارش خبرگزاری موج، فضل الله باقرزاده با اشاره به حکمی که وزارت ورزش برای او به عنوان سرپرست فدراسیون صادر کرده است، گفت: فعلاً ابلاغ سرپرستی دادند تا خدشه‌ای در کار فدراسیون ایجاد نشود. این کار ارزنده‌ای بود که وزارت ورزش انجام داد اما هنوز زمان برگزاری انتخابات مشخص نیست.

وی در مورد شرایط فدراسیون شمشیربازی نیز گفت: دیروز مجوز اعزام شمشیربازان به قهرمانی آسیا را گرفتیم همچنین مسابقات قهرمانی جهان در اپه و قهرمانی جهان را در اپه در گرجستان داریم. بازی‌های کشورهای اسلامی در قونیه قبل از بازی‌های آسیایی در چشم نبود ولی الان کشورها و ایران در قونیه با بهترین نفرات اعزام می‌شوند. پاداش هم نسبت به دوره‌های گذشته در بازی‌های کشورهای اسلامی قابل توجه است.

باقرزاده در مورد مسابقات کشورهای اسلامی و حضور تیم ملی نیز گفت: سطح بازی‌های کشورهای اسلامی بالا است. الجزایر، تونس و نیجریه در این مسابقات هستند. همه کشورها هم با قدرت شرکت می‌کنند. چون بازی‌های آسیایی لغو شد همه با بهترین نفرات حاضر می‌شوند.

وی در مورد حضور مجدد در انتخابات فدراسیون شمشیربازی پس از سه دوره، گفت: تابع وزارت ورزش هستم الان هم دکتر سجادی لطف کرد و من را سرپرست معرفی کرد تا بعداً در مورد این قضایا صحبت کنیم. اساسنامه را مطالعه کنید کجا نوشته سرپرست می‌تواند یا نمی‌تواند در انتخابات باشد؟ اگر ۶ ماه از زمان ثبت نام بگذرد امکان دارد ثبت نام مجدد انجام شود. در مورد حضور من هم در نهایت تصمیم با وزارت ورزش است.

باقرزاده در خصوص نتایج ضعیف رهبری در مسابقات ایتالیا گفت: ورزش قهرمانی همین است یک روز در اوج است و یک بار روی زمین می‌افتد. شمشیربازی مثل برخی رشته‌ها نیست که با دو بازی فینال برسید باید بازی‌های زیادی انجام شود.

وی در پاسخ به این سوال که آیا ریاست شما در ۵ زون آسیا می‌تواند معادل پست در کنفدراسیون آسیا وحضور مجدد در انتخابات فدراسیون شمشیربازی باشد، افزود: یکی از کرسی‌های مهم آسیا را دارم ممکن است هم تراز شود ممکن است نشود. بستگی به تفسیرها دارد. سه نفر برای انتخابات ثبت نام کردند و همه از یک خانواده هستیم. من چند دوره است تک کاندیدا هستم چون کار در این رشته سخت است. من الان دنبال تأمین ارز برای اعزام هستم‌.

رئیس فدراسیون شمشیربازی در پایان گفت: اعزام به مسابقات جهانی مصر منوط به نتیجه قهرمانی آسیا است به جز سابر مردان که قطعاً اعزام می‌شوند. دختران هم اگر ۸ تای آسیا بیایند اعزام می‌شوند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه