سرخط خبرها
  • پایان کار نمایندگان ایران در تفنگ سه وضعیت بانوان و اسکیت در چین
  • ۶۰ قسمت از سریال سلمان فارسی آماده پخش است
  • نوازنده کارتون پلنگ صورتی درگذشت
  • آسیب جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی به ۸۰ درصد گونه‌های حیات وحش ایران
  • مرگ ناگهانی قهرمان روئینگ المپیک در ۵۰ سالگی
  • درخواست افزایش سرانه وام اشتغال مددجویان به ۴۰۰ میلیون تومان
  • نماینده مجلس: مدت بازپرداخت وام اشتغال باید به ۷ سال افزایش یابد
  • تردد ۵۱ هزار زائر از مرز مهران در ۲۴ ساعت گذشته
  • تصویب محدودیت اختیارات ترامپ علیه ایران در مجلس نمایندگان آمریکا
  • سپاه حمله آمریکا به زائران اربعین در مرز شلمچه را پاسخ داد
  • سپاه: به زیرساخت ما تعرض شود، خاموشی برق متحدان آمریکای کودک کش قطعی می باشد

قرقیزستان حریفی نا آشنا برای تیم ملی فوتسال ایران

تیم ملی فوتسال کشورمان امروز در آخرین دیدار خود در رقابت‌های مقدماتی قهرمانی آسیا باید به مصاف قرقیزستان برود.

فوتسال

به گزارش خبرگزاری موج، تیم ملی فوتسال کشورمان امروز در سومین و آخرین بازی خود باید به مصاف قرقیزستان که میزبان رقابت‌های مقدماتی قهرمانی آسیا است برود. ملی پوشان کشورمان در ۲ بازی گذشته خود به ترتیب برابر تیم‌های مالدیو و ترکمنستان به پیروزی دست پیدا کردند. تیم ملی کشورمان قصد دارد با از پیش رو برداشتن قرقیزستان صعود خود را به مرحله اصلی جام ملت‌های آسیا قطعی کنند.

تیم ملی فوتسال قرقیزستان  در ۲ بازی گذشته خود، یک شکست و یک پیروزی برابر تیم های ترکمنستان و مالدیو به دست آورده است.

تیم ملی قرقیزستان در چند سال گذشته سرمایه گذاری‌های زیادی روی فوتسال انجام داده است. آن‌ها قبل از شروع رقابت‌های مقدماتی قهرمانی آسیا ۲ بازی دوستانه با ازبکستان و گرجستان برگزار کرده و می‌خواهند به مرحله اصلی جام ملت‌های آسیا راه پیدا کنند.

اما ایران سالیان سال است در فوتسال آسیا سروری می‌کند و قصد دارد این بار با وحید شمسایی به جام ملت‌های آسیا صعود کند.

سابقه بازی تیم‌های ملی فوتسال ایران و قرقیزستان با یکدیگر زیاد نیست و به همین دلیل کادر فنی تیم ملی فوتسال کشورمان شناخت چندان زیادی از این تیم ندارد و فقط بازی آن‌ها را برابر ازبکستان و گرجستان را تماشا کرده است.

دیدار تیم‌های ملی فوتسال ایران و قرقیزستان امروز از ساعت ۱۸:۳۰ در سالن گازپروم بیشکک برگزار می‌شود. رقابت‌های فوتسال مقدماتی جام ملت‌های آسیا در ۲ گروه ۴ تیمی به میزبانی قرقیزستان و در شهر بیشکک در حال برگزاری است. در پایان مسابقات از هر گروه ۲ تیم به مرحله اصلی جام ملت‌ها صعود خواهند کرد.

مسابقات جام ملت‌ها فوتسال آسیا در سال ۲۰۲۲ نیز در شهریور به میزبانی کویت برگزار می شود. 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه