سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

گل‌ محمدی:

فولاد فضای زیادی در اختیار تیم‌ها قرار نمی‌دهد/ برخی می‌گویند ما پولکی هستیم

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: فولاد فضای زیادی در اختیار تیم‌ها قرار نمی‌دهد. باید از عمق و کناره‌ها تلاش کنیم به دروازه حریف برسیم.

یحیی گل محمدی

به گزارش خبرگزاری موج، یحیی گل‌ محمدی سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در نشست خبری پیش از بازی پرسپولیس و فولاد خوزستان اظهار کرد: فردا یکی از مهمترین بازی‌های فصل را در پیش داریم؛ برابر تیم خوبی که هم در حملات و دفاع خوب است. بازی کردن برابر این تیم برای همه دشوار است. ما بازی خوبی در حذفی برابر ذوب‌آهن انجام دادیم و باید همان روند را ادامه بدهیم.

او ادامه داد: فولاد فضای زیادی در اختیار تیم‌ها قرار نمی‌دهد. باید از عمق و کناره‌ها تلاش کنیم به دروازه حریف برسیم. فکر می‌کنیم شاهد بازی فنی و تاکتیکی از دو تیم خواهیم بود باید تلاش کنیم سه امتیاز را به دست بیاوریم. با توجه به شرایط جدول سه امتیاز خانگی‌ به ما کمک می‌کند.

وی درباره استعفای خود بعد  از دیدار برابر فولاد هم گفت: این صحبت‌ها قبل از بازی برابر فولاد تمرکز ما را بهم می‌زند. به این سوال بعدا هم می‌توان جواب داد.

او همچنین هم گفت: فولاد بازیکنانی دارد که می‌توانند بازی را از زیر فشارخارج  کنند و توپ را به حمله انتقال دهند.

وی  درباره مشکلات مالی هم گفت: دیشب دیداری با آقای درویش داشتم و قرار است فردا به بازیکنان پرداختی داشته باشند. بحث ما مالی نیست، بحث بی تفاوتی است. بعد از قهرمانی این اتفاق زیاد رخ داد. الان دنبال حداقل‌ها هستم. ما  استادیوم برنابئو را نخواستیم. فقط زمین تمرین مناسب داشته باشیم و پرداختی‌ها هم انجام شود. تیم ۴۰ و ۵۰ میلیون هوادار دارد. برخی می‌گویند ما پولکی هستیم اما همه زندگی خودمان را گذاشتیم. کسی که از بیرون نگاه می کند اصلا فکر نمی‌کند این بازیکنان مشکلات داشته باشند. خواسته زیادی نداریم و فقط حداقل‌ها را می‌خواهیم فراهم باشد. به هرکس می‌گوییم به دنبال زمین تمرین هستیم و انقدر پول داده‌اند و مدیرعامل نداریم، باورش نمی‌شود. برخی فکر می‌کند با آقای درویش زاویه داریم اما اینگونه نیست. او پرسپولیسی قدیمی است و همه او را می‌شناسند.  او از خیلی از مشکلات خبر نداشت و وقتی آمد در جلسه با ما از مشکلات با خبر شد.

گل‌محمدی در ادامه درباره نقل‌و انتقالات پرسپولیس در نیم فصل هم گفت: همه تیم‌ها در نیم فصل تغیراتی خواهند داشت. درباره این موضوعات صحبت کردیم و اتفاقاتی رخ خواهد داد. اگر دنبال بازیکنی باشیم در باشگاه مطرح می‌کنیم نه در رسانه‌ها. روی  اسامی صحبتی‌ ندارم چون اسامی زیادی مطرح شده است.

او در ادامه درباره اظهارات بیژن ذوالفقارنسب عضو هیات‌مدیره پرسپولیس هم گفت: این صحبت‌ها مربوط به کنفرانس قبل از بازی نیست. ان‌شاءالله خیر است.

وی درباره مصاف تیمش برابر فولاد در سوپرجام هم گفت: تیم فولاد با تیمی که فردا برابر ما بازی می کند قهرمان جام‌حذفی شده، این  نشان می‌دهد تیم خوبی هستند و امکانات خوبی دارند و نکونام تاثیرات مثبت خود را گذاشته است. آنها با نظم هستند. بازی فردا از همه چیز مهم‌تر است. مهم‌ترین بازی که در پیش داریم بازی فردا است. برای سوپرجام هم فرصت هست که صحبت کنیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه