سرخط خبرها
  • پرستار بیمارستان پیوند اعضای شیراز، بعداز سرقت طلا، توسط همکارش به قتل رسید
  • سردار موسوی: زیرساخت بزنید خاموشی خودتان قطعی است
  • مخبر: جنون آمریکا را با غافلگیری در فناوری‌های تهاجمی پاسخ می‌دهیم
  • قرارگاه خاتم‌الانبیا: تهدیدات آمریکا عملی شود، زیرساخت‌های منطقه را هدف می‌گیریم
  • درگذشت ژیمناست ۱۸ ساله پس از مصدومیت در تمرین
  • تأکید انصاری بر اجرای عملیاتی مصوبات مقابله با گرد و غبار
  • حق فسخ یک میلیون و ۷۰۰ هزار دلاری پرسپولیس در قرارداد شهرآبادی
  • ۵۹۲ مصدوم و ۵۳ شهید بر اثر حملات دشمن آمریکایی به مناطقی از کشور
  • تلاش ناکام فردوسی‌پور برای پوشاندن همسویی و همکلامی با معاندین
  • افزایش ذخایر خون و وضعیت مناسب داروهای حیاتی در کشور
  • اخطار سپاه درباره تردد از مسیرهای جایگزین تنگه هرمز
  • سفارت ایران در اسپانیا خطاب به آمریکا: تا می‌توانید تابوت آماده کنید
  • پاسخ قالیباف به ترامپ: امنیت برای همه یا هیچ‌کس

لبنانی‌ها پیش از دیدار با تیم ملی فوتبال ایران پولدار می‌شوند

فدراسیون فوتبال لبنان در نظر دارد پیش از دیدار با تیم ملی ایران به بازیکنان و کادر فنی تیمش پاداش پنج هزار دلاری پرداخت کند.

169143443

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری موج؛ تیم ملی فوتبال ایران باید ۲۰ آبان‌ماه در پنجمین دیدار خود در در چارچوب  دور نهایی  انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ در قاره آسیا به مصاف تیم لبنان برود.

لبنان تا به اینجای کار نمایش خوبی داشته و  موفق شده پنج امتیاز را به دست بیاورد و در رده سوم گروه نخست قرار بگیرد. در همین راستا و برای روحیه دادن به بازیکنان و اعضای کادر فنی، فدراسیون  فوتبال لبنان پاداشی پنج هزار دلاری را برای اعضای تیم ملی این کشور در نظر گرفته است تا بتوانند با روحیه بالا به مصاف شاگردان دراگان اسکوچیچ بروند.

البته این تمام ماجرا نیست. لبنانی‌ها در نظر دارند تا به لیگ باشگاهی خود هم سروسامان بدهند و به همین دلیل  فدراسیون فوتبال این کشور به باشگاه‌های سطح اول، دوم و سوم این کشور به ترتیب ۳۰، ۱۰ و  چهار هزار دلار کمک مالی می‌کند.

در  گروه نخست رقابت‌های دور نهایی انتخابی جام جهانی قطر، تیم ملی فوتبال ایران با ۱۰ امتیاز صدرنشین است. کره جنوبی با هشت  امتیاز در رده دوم جای دارد.  لبنان ِ پنج امتیاز رتبه سوم را مال خود کرده است و  تیم‌های امارات، عراق  و سوریه با سه، سه و یک امتیاز در رده‌های چهارم تا ششم جای  گرفته اند.  ۲ تیم نخست به صورت مستقیم راهی جام جهانی خواهند  شد و تیم سوم به  پلی‌آف خواهد رفت.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه