سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

درخواست فرهاد مجیدی از مدیران استقلال

سرمربی استقلال گفت: فکر می‌کنم امروز برای بردن علاوه بر عشق و صداقت مربی‌گری، نشان داده شد که علم مربی‌گری هم تاثیرگذار است.

156408

به گزارش خبرگزاری موج، استقلال و گل‌گهر امشب (چهارشنبه) در مرحله نیمه نهایی جام حذفی به مصاف هم رفتند که این دیدار با پیروزی ۲ بر یک استقلال به پایان رسید تا این تیم به فینال جام حذفی صعود کند.

فرهاد مجیدی، سرمربی استقلال در نشست خبری پس از این دیدار اظهار کرد: بازی بسیار خوب و جان‌داری بود. هر دو تیم برای پیروزی تلاش کردند. تیم ما در نیمه دوم خیلی بهتر بازی کرد و با تعویض‌هایی که انجام دادیم روند بازی را به طوری پیش بردیم که پیروز میدان شویم. از بازیکنانم ممنونم. آن‌ها زحمت زیادی کشیدند به خصوص آقای حسینی که زمانی که بازی یک بر صفر بود چند فرصت استثنایی را از گل‌گهر گرفت و ما را در بازی نگه داشت. ما از همه بازیکنان تشکر می‌کنیم ولی هنوز چیزی تمام نشده و از فردا باید برای فینال آماده شویم تا بتوانیم قهرمانی را کسب کنیم.

او درباره تعویض نشدن قایدی گفت: من دلیلی بر تعویض او نمی‌بینم. قایدی بسیار موثر بازی می‌کند و چیزی را که من از او می‌خواهم، انجام می‌دهد. تعویض ارسلان هم تاکتیکی بود و ما دوست داریم با تعویض‌های‌مان سیستم بازی را عوض کنیم وگرنه ارسلان عالی بازی کرد. ان‌شاءالله در دیدار فینال بتواند گل‌زنی کند.

سرمربی استقلال در واکنش به ادعای قلعه‌نویی مبنی بر تاثیر داوری در چهار دیدار آخری که استقلال مقابل تیم‌های قلعه‌نویی پیروز شده‌اند، بیان کرد: من نظری درباره صحبت‌های آقای قلعه‌نویی ندارم. فکر می‌کنم امروز برای بردن علاوه بر عشق و صداقت مربی‌گری، نشان داده شد که علم مربی‌گری هم تاثیرگذار است.

مجیدی در ادامه درباره مشکلی که باعث شد او روی پیراهنش کاور بپوشد، توضیح داد: من نمی‌دانم قوانین بازی به بازی عوض می‌شود؟ من هر لباسی که می‌پوشیدم داور به من می‌گفت که داور آن طرف زمین به خاطر نور استادیوم، رنگ لباس را سفید یا آبی می‌بیند. من از فردا باید سرچ کنم و ببینم که چه رنگی با نور استادیوم مشکلی ایجاد نمی‌کند. من با این پیراهن و تیشرت در بازی‌های قبلی هم بودم. نمی‌دانم این موضوع قانون است یا بستگی به شماره چشم داور بازی دارد. من ممنون می‌شوم که بگویند چه رنگی بپوشیم.

او در پاسخ به این سوال که آیا فصل آینده در استقلال می‌ماند؟ گفت: من به گذشته فکر نمی‌کنم ولی در مورد آینده باید بگویم که از مدیران استقلال خواهش می‌کنم این تیم را حفظ کنند و نگذارند یک بازیکن هم از این تیم جدا شود. اگر این تیم حفظ شود و دو، سه بازیکن به آن اضافه شود، من این تیم را مدعی اول قهرمانی می‌دانم و مطمئن باشید که نتیجه خوبی هم در آسیا کسب می‌کنیم.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه