سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

ابراهیم شکوری:

بابت نگرانی از میزبانی هند به کنفدراسیون فوتبال آسیا هشدار داده بودیم

سخنگوی باشگاه پرسپولیس گفت: قبل از شروع سفر به هند هم در مکاتبات رسمی بابت نگرانی از میزبانی هند به کنفدراسیون فوتبال آسیا هشدار داده بودیم.

ابراهیم شکوری

به گزارش خبرگزاری موج، ابراهیم شکوری، سخنگوی باشگاه پرسپولیس درباره تاخیر ۳۶ ساعته جواب دهی تست PCR اعضای کاروان پرسپولیس ایران اظهار داشت: متاسفانه همان‌طور که پیش‌بینی می‌کردیم با شرایط پیچیده‌ای مواجه هستیم. قبل از شروع سفر به هند هم در مکاتبات رسمی بابت نگرانی از میزبانی هند به کنفدراسیون فوتبال آسیا هشدار داده بودیم.

وی افزود: از عصر دیروز پیگیر دریافت پاسخ تست‌ها هستیم، اما هر بار جواب می‌دهند که باید منتظر باشیم و این انتظار و طولانی شدن روند دریافت پاسخ، نگرانی زیادی برای هواداران ایجاد کرده است.

سخنگوی باشگاه پرسپولیس درباره اقدامات برای پیگیری این موضوع، تصریح کرد: جدا از پیگیری از داخل هتل محل اقامت، تماس‌های تلفنی پیاپی با مسئولان برگزاری مسابقات و فدراسیون فوتبال هند و ایران داشتیم و از شب گذشته نامه‌نگاری رسمی را ادامه دادیم و اعتراض شدیدمان به این وضعیت را اعلام کردیم.

شکوری عنوان کرد: در پاسخ به پیگیری ما، اعلام شده است تا ظهر امروز، پاسخ تست‌ها آماده می‌شود و ترافیک کاری در بیمارستان را دلیل این تاخیر عنوان می‌کنند. به هر حال، ما منتظر واکنش کنفدراسیون فوتبال آسیا هستیم و پیگیری‌ها را تا زمان رسیدن به جواب نهایی، ادامه می‌دهیم.

شکوری در نهایت اضافه کرد: برای ادامه کارمان در هند، درخواست بهبود شرایط و وضعیت حرفه‌ای‌تری را داشتیم و امیدواریم هر چه زودتر این وضعیت تغییر کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

  • ناشناس

    همش برای اینه که یه نماینده توی AFC نداریم

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه